Az autóm időnként menet közben szép lassan leáll, hiába adok akár padlógázt. Mi lehet az ok?
Figyelt kérdés
Ritkán, kb hetente egyszer történik meg és nagyon zavaró. Egyszerűen leáll de nem lefullad csak lelassul és megáll majd simán újra lehet indítani és megy tovább. Egyszer megtörtént az is, hogy elindítottam és pár percre rá leállt magától pedig el sem indultam még. Volt rajta elég sok dolog cseréve, többek közt gyertyák, üzemanyag szűrő stb).
(kis benzines motor)
2018. márc. 5. 17:05
1/6 anonim válasza:
Tehát néha elkezd nem reagálni a gázra? Motorhibalámpa? Azért érdekelne milyen autó ez
3/6 A kérdező kommentje:
#1 Nincs benne még olyan :D Nem, egyáltalán nem reagál, mintha önálló életre kelne
2018. márc. 6. 00:10
4/6 A kérdező kommentje:
#2 köszi, de szerintem még az sincs ebben (nem értek hozzá) de karburátoros azt tudom és kézi szivatós
2018. márc. 6. 00:12
5/6 anonim válasza:
Esetleg a karburátor van elkoszolódva, szétszedve volt-e már?
6/6 A kérdező kommentje:
Legutóbb szét lett igen, mikor egyszer teljesen leállt az autó, úgy hogy nem lehetett elindítani.. befújtuk wd40-el is semmi.. Másnap reggel pöccre indult.
2018. márc. 6. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!