Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak III. -as gen....

Első autónak III. -as gen. Suzuki Swift (2005-2010) jó lene?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem egy olyan autó kell max 500+ körül ami megbízható, nem kell rá sokat költeni, ne egyen sokat tudom 7 litert is megeszi, biztonságos legyen ezért esett ki a II. Swift mert az sokkal könnyebben meghalnak benne.

------

Vagy mást? Skoda fábiát 2005-öst néztem de sok rosszat olvastam róla.

2018. márc. 4. 17:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Elmennek 500 ezret komoly hiba nélkül. Azért zajos a váltó és világit a motor lámpája. Vedd meg koma, öljed bele a pénzed. 55-ért váltó, oszt cső. Meg a beszerelés, meg a váltóolaj, aztán ott vagy, hogy 100.

Fel nem foghatom, hogy egy írni nem tudó embernek, hogy van egyáltalán 500000 forintja.

11 hiba abban a pár sorban, amit idehánytál.

2018. márc. 11. 08:10
 12/20 anonim ***** válasza:
49%

Hülye vagy, fiam, mint szódás a lovát.

Vedd meg mindkettő, tuti vételek, ott ne hagyd!

2018. márc. 11. 08:12
 13/20 A kérdező kommentje:

1.-es nek ment a zöld kéz jó választ adott és köszönöm!

5.-ös nem fejtetted ki a válaszod megfelelően "hát én dikk 150e felett no autó" piros kéz!

6.-os zöld kéz, mert jókat írtál és látszik a szakértelem.

8.-as építő jellegű és tudás is megvan, köszönöm zöld kéz.

10.-es kék kéz de azért kifejthetnéd hol válalsz tekergetést, mert szívesen elkapna pár rendőr.

11.-es Jaj de kis okoska vagy, csak nem a nagyi kiengedett a gép elé trolkodni na... Ja és ne írigykedj hanem te le a cigit, piát és faxnyelő ribidet. piros kéz!

12. Egyértelmű idióta vagy, melyik állatkertből szabadultál? piros kézzzz!

2018. márc. 15. 17:36
 14/20 anonim ***** válasza:

11-es miért is lenne okoska??

Nagyon is igaza van.

Legközelebb gondolkozz mielőtt írsz.

2018. márc. 15. 21:51
 15/20 anonim ***** válasza:

12-es meg ironikusan akarta veled éreztetni hogy sötét állat vagy mert amúgy igen az vagy.Pontozzál le nyugodtan mindekit aki nem a te nyomorék véleményedet erősít.De csak hogy tudd ez az oldal arra van hogy kérdezzünk nem arra hogy leálljunk veszekedni a válaszolóval.Amúgy is ha ilyen okos vagy miért írtál ki kérdést???

Vedd meg és kívánok sok szxpást vele.

2018. márc. 15. 21:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Az 1,5,6,7,8 is én voltam.

Lepontozás (mint egy óvodás)egyszerűbb lenne kérdezni szerintem. Az, hogy miért nem vennék autót 150.000Km felett, szerintem magától érthetődő. Az már nálam sokat futott, sokat volt használva, tehát ha tehetem, nem veszek 150e km felett autót.

2018. márc. 16. 00:27
 17/20 anonim ***** válasza:
És szerintem ki a bánatos tökömet érdekli, hogy milyen kezeket osztogatsz itt. Nem értesz hozzá, de azért osztod az észt.
2018. márc. 16. 09:49
 18/20 A kérdező kommentje:

150.000km fölött nem veszek autót, butagyereknek küldeném nézze meg!

https://www.youtube.com/watch?v=GrS4U82im6s

2018. márc. 18. 19:42
 19/20 anonim ***** válasza:

Én meg a naiv kérdezőnek üzenném:

Írtak a kérdésed alá vagy 8-an, mindenkinél okosabbnak hitted magad. Akkor rajtad kívül mindenki h.lye?

Azért egy autón látszik, hogy mennyit futott, vissza van-e tekerve a km. óra állása, vagy sem. 3-4 éves autónál talán tényleg nem látszik, hogy naponta mondjuk 300km tettek meg vele, de egy 13éves autón ( azt írtad 2005-söket néztél ) azért látszik mi a valóság. Külsejéből, illetve belsejéből is le lehet nagyjából szűrni, + a próbakörön, hogy hogyan is viselkedik. Ezért is kell egy tapasztaltabb emberrel elmenni autót nézni. De ahogy mondták a videóban is, le lehet kérdezni.

Én nem veszek akárkitol autót..

Neked akartunk jót, nekünk aztán tök mindegy mit veszel, vegyél meg egy szart, aztán majd elgondolkodhatsz a buszon amikor szerelőnél lesz folyamatosan az autód, amiket mondtunk.

Amit belinkeltél törött volt, látszott, hogy utángyártott alkatrészekkel volt összerakva a hézagok miatt ( vagy szar lakatos lakatolta ), + nem volt fényezve, arra mentek, hogy ne totálkárosan adják el, és megszabaduljanak tőle minél hamarabb + még hibakódos is volt. Na most elemenként 25-30e fényeznek, + utána illik az egész autót felpolíroztatni, ami + 35-40ezer. De előtte normálisan kellett volna összerakni, hogy ne legyen hézag az elemek között. Vagy gyári bontott alkatrészekre cserélni, ami szintén nem olcsó. + ügye a polír a karcokat nem tünteti el, és még ott volt a hibakód, és még sokat is futott.

A másikat kereskedő árulja 449ezerért, amiből általában alkudni is szoktak, erre meg felvannak készülve, ezért kicsivel a legtöbb eladó többért hirdeti.

Szerinted komolyan csak 70ezres baja van???????????

Ha annyi lenne, ők is megcsináltatták/csinálták volna, és akkor hibátlanul (karcokat leszámítva ami azért egy használ autónál előfordul) eltudták volna adni legalább 650-700ezerért is.

2018. márc. 18. 23:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Apósomék 14éves corsájában is 70e km van.Nem lehet tudni melyik tekert melyik nem.De ami 200e km felett van nagyobb eséllyel nem tekert.
2018. márc. 19. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!