Tesco saját márkás motorolaj vélemények?
Figyelt kérdés
5W40.. rosszat nem igazán hallottam róla eddig, árban viszont kedvező. 15 éves Volkswagenbe menne egyébként, már ha ez számít.2018. márc. 2. 22:47
1/10 anonim válasza:
Mennyire kedvező árban? Ezeknél olcsóbb?
2/10 anonim válasza:
Ilyeneket nem szabad venni
Kárt is tehet a motorban
3/10 anonim válasza:
Ami rá van írva azt tuti tudja. De szerintem a saját magad megnyugtatása végett vegyél mar valamit aminek neve van.
4/10 anonim válasza:
NE használd! Az hogy nem hallasz róla rosszat az nem jelenti azt hogy jó is az olaj. Nem áll be a motor tőle mint szög, ez oké, de hogy hogyan befolyásolja a motor élettartamát az minimum kérdéses. Az vesz a teszkóban olajat aki tudatlan vagy egyszerűen nem érdekli az autó állapota. Ezért is árul olajat a teszkó...
5/10 anonim válasza:
De mondok még "jobbat"! Madaras teszkóban lehet kapni a hangzatos nevű, orosz "gazpromnyefty" olajokat. Úgy néznek ki mintha minőségi termékek lennének, meg gondolhatnánk azt hogy oroszországban aztán tényleg kell a jó olaj, mert szörnyű hideg tud lenni (meg persze szörnyű meleg is). Én is megnéztem a flakont, az 5W-40-es olajuk API minősítése SG/CD, pesze nem full szintetikus oljaról van szó. Erről annyit mondanék hogy 20 évvel ezelőtt is korszerűtlennek számított már az ilyen "tudású" olaj. Aki csak azt nézi hogy 5W-40 van ráírva meg "jó" az ára az megveszi. De olyan pofon ez a motornak hogy a másikat a fal adja.
6/10 anonim válasza:
S belevaló? Szabványt s a viszkozitást is tudja? Adnak róla számlát? Ha igen töltsd bele. De gyanítom nem hozza a vw szabványát.
7/10 Dávid421 válasza:
Nekem a 26 éves Astrába tökéletesen megfelel. 26 éve a Tescosnál 100x rosszabb olajok voltak, én így vélekedek.Spanyol olaj
8/10 anonim válasza:
2001-es Swift 200000kilométerrel vettem 10 éve, azóta 280ezret bele nyomtam Tesco 10w40 olajjal 10 ezrenként csere, semmi baja, 480ezer kilométer.
9/10 anonim válasza:
nem vennék rá mérget hogy nem-e olyan gyártja, akinek ugyan ezt az olaját megtalálod a "rendes" autós boltokban más címkével jóval drágábban :D Meg amúgy ha nem lenne rá igény, nem lenne forgalmazva, és már rég hangos lenne az internet tőle. Túlságosan rá vannak parázva az emberek a specifikációkra, viszkozitásra stb... és nem mernek próbálkozni. Gyári specifikációt is megkérdőjelezném, hogy nem-e az van ott is, hogy egy Total mondjuk csinál egy olajat, és eladja 5 fajta különböző címkével hogy "ez Opel specifikus" "ez VW" "ez Volvo" stb... és igazából ugyan az, csak te megveszed azt amelyik a te autódhoz kell, hogy megnyugodjon a lelked.
10/10 anonim válasza:
arról nem is beszélve, hogy a "nagy" márkák között is vannak hulladékok, pl Castrol, ami valaha lehet jó volt de mostanra már lehet rosszabb minőség mint az említett Tescos olaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!