Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tesco saját márkás motorolaj...

Tesco saját márkás motorolaj vélemények?

Figyelt kérdés
5W40.. rosszat nem igazán hallottam róla eddig, árban viszont kedvező. 15 éves Volkswagenbe menne egyébként, már ha ez számít.

2018. márc. 2. 22:47
 1/10 anonim ***** válasza:

Mennyire kedvező árban? Ezeknél olcsóbb?

[link]

2018. márc. 3. 01:12
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Ilyeneket nem szabad venni

Kárt is tehet a motorban

2018. márc. 3. 06:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Ami rá van írva azt tuti tudja. De szerintem a saját magad megnyugtatása végett vegyél mar valamit aminek neve van.
2018. márc. 3. 07:51
 4/10 anonim ***** válasza:
NE használd! Az hogy nem hallasz róla rosszat az nem jelenti azt hogy jó is az olaj. Nem áll be a motor tőle mint szög, ez oké, de hogy hogyan befolyásolja a motor élettartamát az minimum kérdéses. Az vesz a teszkóban olajat aki tudatlan vagy egyszerűen nem érdekli az autó állapota. Ezért is árul olajat a teszkó...
2018. márc. 3. 08:56
 5/10 anonim ***** válasza:
De mondok még "jobbat"! Madaras teszkóban lehet kapni a hangzatos nevű, orosz "gazpromnyefty" olajokat. Úgy néznek ki mintha minőségi termékek lennének, meg gondolhatnánk azt hogy oroszországban aztán tényleg kell a jó olaj, mert szörnyű hideg tud lenni (meg persze szörnyű meleg is). Én is megnéztem a flakont, az 5W-40-es olajuk API minősítése SG/CD, pesze nem full szintetikus oljaról van szó. Erről annyit mondanék hogy 20 évvel ezelőtt is korszerűtlennek számított már az ilyen "tudású" olaj. Aki csak azt nézi hogy 5W-40 van ráírva meg "jó" az ára az megveszi. De olyan pofon ez a motornak hogy a másikat a fal adja.
2018. márc. 3. 09:05
 6/10 anonim ***** válasza:
S belevaló? Szabványt s a viszkozitást is tudja? Adnak róla számlát? Ha igen töltsd bele. De gyanítom nem hozza a vw szabványát.
2018. márc. 6. 15:24
 7/10 Dávid421 válasza:
100%
Nekem a 26 éves Astrába tökéletesen megfelel. 26 éve a Tescosnál 100x rosszabb olajok voltak, én így vélekedek.Spanyol olaj
2018. aug. 18. 08:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
2001-es Swift 200000kilométerrel vettem 10 éve, azóta 280ezret bele nyomtam Tesco 10w40 olajjal 10 ezrenként csere, semmi baja, 480ezer kilométer.
2020. jún. 1. 06:25
 9/10 anonim ***** válasza:
nem vennék rá mérget hogy nem-e olyan gyártja, akinek ugyan ezt az olaját megtalálod a "rendes" autós boltokban más címkével jóval drágábban :D Meg amúgy ha nem lenne rá igény, nem lenne forgalmazva, és már rég hangos lenne az internet tőle. Túlságosan rá vannak parázva az emberek a specifikációkra, viszkozitásra stb... és nem mernek próbálkozni. Gyári specifikációt is megkérdőjelezném, hogy nem-e az van ott is, hogy egy Total mondjuk csinál egy olajat, és eladja 5 fajta különböző címkével hogy "ez Opel specifikus" "ez VW" "ez Volvo" stb... és igazából ugyan az, csak te megveszed azt amelyik a te autódhoz kell, hogy megnyugodjon a lelked.
2022. máj. 4. 11:50
 10/10 anonim ***** válasza:
arról nem is beszélve, hogy a "nagy" márkák között is vannak hulladékok, pl Castrol, ami valaha lehet jó volt de mostanra már lehet rosszabb minőség mint az említett Tescos olaj
2022. máj. 4. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!