Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri még valamen...

Szerintetek megéri még valamennyire is mostanság egy 20 éves autót venni?

Figyelt kérdés

1. generációs vagy esetleg még a 2. gen alja audi A3-ból?

Más egyéb ötletek? Olyat szeretnék ami azért kinéz valahogy és kényelmes vezetni is. Csak városban kavargászni kell. 1.4 - 1.8 motor elég és csak benzines érdekel.

2018. márc. 2. 18:52
1 2 3
 11/23 crudy ***** válasza:
Ez a megeri dolog relativ. Kinek igen, kinek nem. Ha neked ez kell es becsuletesen karbantartod akkor persze h megeri. Ha csak rohangalosnak kell es azert regi mert olcso akkor persze nem eri meg. Csak a baj lesz vele. Nekem 124es merci van tervbe. Az egeszet restauralni is tok olcso igy ha azon tulesik, mar az se fenyeget h valami mindig elojon. Ha a3at akarsz akkor vegyel azt. Ha neked megeri.
2018. márc. 2. 21:16
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
VW-ből dieselt kell venni (2.0 PD nem sikerült nekik sem), normális benzinest a 90-es évek közepe óta nem tudnak csinálni.
2018. márc. 2. 21:46
 13/23 anonim ***** válasza:
bmw e46 318 1.8 motor, városban nyáron 7 télen 8 literből meglehet vele állni, kényelmes és élvezetes vezetni
2018. márc. 2. 21:51
 14/23 anonim ***** válasza:
68%

"Ha szánsz 800.000et egy 20 éves autóra akkor lehet A3-at venni, meg GOlf IV-t és hasonlókat is. Ha kevesebbet, akkor lentebb kell adni az igényeket (Astra, Corsa, stb stb)"

Azért azt tegyük hozzá, ezek a VW-s konszern cuccok csak a nevük miatt túlárazottak, valójában nem egy nagy vaszizdasz egyik sem. Ez az lejjebb adott igények, Opel, kissé erős duma, minap beálltam egy csodálatos IV-es golf mellé, aminek szarrá voltak rohadva a küszöbjei.

2018. márc. 3. 02:13
 15/23 anonim ***** válasza:
...nem beszélve egy megtekintett, ismerősnek kellett volna autó, 1999-es Polo, kb nem volt alja. Még bele se mertem ülni álló helyzetben sem.
2018. márc. 3. 02:14
 16/23 anonim ***** válasza:

"Azért azt tegyük hozzá, ezek a VW-s konszern cuccok csak a nevük miatt túlárazottak, valójában nem egy nagy vaszizdasz egyik sem"

Attól, hogy a haverod vett egy hulladékot...

Van a családban Astra G ~300.000 km-rel, újonnan vásárolva és két Corsa B, két Corsa C, Nekem volt Golf IV. Elhiheted, az egyidős VW minden tekintetben kicsit az Opel felett van. Ez van.

2018. márc. 3. 07:32
 17/23 Beviz Elek ***** válasza:
Az én 97-es japánomba beleülhetsz nyugodtan;)
2018. márc. 3. 11:32
 18/23 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszi a válaszokat! Azért nézek közel 20 éves autókat mert olcsót keresek. A 800 ezer a legteteje amit rá tudok és akarok szánni. Olyan kell ami tényleg csak városban rohangálós, méretre sem nagy, de nem is a mini kategória, mint pl az a3, na az a méret tökéletes. Tudom nem akarhatok mindent egyszerre, de nem akarok számomra csúnya autóval szaladgálni na :D Viszont fontos, hogy ne úgy induljak el valahova, hogy jajj csak kibírja. Vagy na már megint csörög kattog valami. Vagy leállt ez a rohadalom megint. Valami középút lenne jó.

7-es válaszoló: Nem akarok bizonyítani senkinek, ilyen autókkal nem is lehet. Csak kicsit legyen több mint, hogy használható.

8-as: Dehogy magamnak :)

9-es: Mint például? Ilyen áron mi az a sokkal fiatalabb?

2018. márc. 12. 11:11
 19/23 Beviz Elek ***** válasza:

Ha nem magadnak szereled, akkor nem ajánlanék egy régi autót mert sok apró fillérekből megoldható nyűgje van amire a gatyád rámegy.

Csak példa: az önindítómban eltörött a fogaskerék műanyag szára. Ebayről megrendeltem az alkatrészt, 3e ft-ból megoldva és már fém, sosem lesz ilyen baja. A szerelő nem fogja 2 napig kutatni a netet, az unixból megveszi a 35e ft-os felújítottat és x ezerért berakja.

A szerelő nem ùjítja fel olcsón a féknyergeket, berakja a drága újat.

Úgy gondolom hogy magunknak szerelve egy régebbit éri meg, szerelőre bízva újabbat.

2018. márc. 12. 12:26
 20/23 A kérdező kommentje:
Hát ez szomorú de igaz utolsó. Pedig ennyi pénzből újabbat nem nagyon lehet venni.
2018. márc. 13. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!