Shell vagy Mol? Ki hol tankol, mi a tapasztalata? Bosch vp 44 adagolo, diesel .19 eves auto melyikbol irja elo a gyarto?
Mindegy, hogy Daciát vagy Audit veszel, ugyan abból a vasércből van. Ez kb ilyen kijelentés.
Az alappárlat, lehet hogy ugyan az, csak épp az adalékok, nem! És ez nagyon nem mindegy.
(Vegyészként van némi közöm a petrolkémiai iparághoz. De itt ez úgysem számít, hiszem nindenki név és arc nélkül azt ír, amit akar...)
Két dízel autóm van. Ez egyik 13 éves, a másik egészen új, 2018-as. Mindkettővel azt tapasztalom, hogy a Mol alap gázolajához képest a Shell prémiummal bő 3-6 decivel kevesebbet kérnek hosszú távon és az alapjáart is sokkal "lágyabb", halkabb.
Ez csak a saját tapasztalatom. Természetesen mindenki azt tölt bele, amit szeretni.
shell kúton nem szoktam tankolni mert nekem nem szimpi,hogy a fene se jön oda megkérdezni,hogy segíthet?? Lehet a fejemmel van baj mert se itt a közeli kútnál se a 260km-re lévőnél nem jött oda senki és pár alkalom után meguntam.
Van ilyen mol kártyám -pár ft/liter szóval egy sokat tankoltam ott,viszont egyszer azonnal kellett benzinkút és omw-re mentem mert az volt a legközelebb. Én benzint tankolok,de azt észre vettem,hogy az omw prémiumot jobban szereti az autóm mint a mol prémiumot...így omw-re járok már
A shell kút vegyesen szerzi be, ezért van ami a swechatibol jön van amelyik Százhalombatta.
OMW meg swechatibol. Német üa.
OMW.
Shell kút nincs a közelben.
"OMW meg swechatibol. Német üa."
Őööö, izé.
Tényleg nem kötözködésből, de írjuk már le helyesen a nevét a kúthálózatnak!
Többen írták, de OMW tudtommal nincs, csak OMV!
A másik:
"Swechat", vagy inkább Schwechat, nagyon nem Németországban van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!