Minden benzines autónak indulásnál nyomni kell egy kis gázt?
Figyelt kérdés
Ugye a dízel autóknál elég a kuplungot engedni,de benzinesnél mondjuk egy nagyobb nyomatékúnál is kell gázt adni hozzá?2018. márc. 1. 13:48
11/14 anonim válasza:
Dízelnél általában nem kell, mondjuk nekem TDCI-s Transitom van, ott az elektronika emel a fordulaton ahogy engedem ki a kuplungot. (Úgy tudom a Fordok ilyenek, viszont ennél hosszabbak a sebességek.)
Meg van egy 1,6-os Renault-motoros benzines valami is, ott sem kell gázt adni neki.
12/14 anonim válasza:
"Ugye a dízel autóknál elég a kuplungot engedni"
Igen, így lehet fąszán lerövidíteni a kettőstömegű élettartamát.
13/14 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam, mint te. Dízel autón tanultam vezetni és az oktatóm mindig azt mondta, hogy indulásnál kell egy kis gáz, de egyébkén parkolásnál csak kuplungot használjak, mert az is elég és úgy könnyebb, lassabb az autó. Én ezt így tanultam meg, tök jól ment, levizsgáztam. Utána itthon próbáltam vezetni a benzines autónkat és egy halál volt megszokni, hogy itt gáz nélkül nem fog menni...utáltam, konkrétan újra meg kellett tanulnom vezetni.
14/14 A kérdező kommentje:
Így van, szó szerint újra kellett kezdeni.Kellett legalább egy hónap míg rendesen megszoktam a benzinest és bánom is hogy nem azon tanultam.
2018. márc. 1. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!