Ez ugye szerintetek is átverés?
Figyelt kérdés
Elméletileg üzemanyag csökkentő, de szerintem tuti átbaXás. Nem nagyon ír logikus magyarázatot. Legalábbis amit ír azt én nem veszem be.
2018. febr. 28. 14:25
11/12 anonim válasza:
Az ilyen csodamicsodáknál mindig azt kell kérdezni, hogy ha valóban hatásos, akkor miért a pult alól árulják csak nekem, csak most, csak ennyiért. Ha működne a nőknek fogyasztó, a férfiaknak fütyinövesztő, az öregeknek fiatalító tabletta, másnapra az egész világ tudna róla. Minden TV csatorna, minden újság, rádió, az egész internet tele lenne vele! Ilyet nem is lehetne titokban tartani.
Na, ez a szerkezet is pontosan ez a kategória.
12/12 anonim válasza:
Ez egy nagy átverés, és nagyon hülyének kell ahhoz lenni, hogy ezt valaki bevegye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!