Ez ugye szerintetek is átverés?
Figyelt kérdés
Elméletileg üzemanyag csökkentő, de szerintem tuti átbaXás. Nem nagyon ír logikus magyarázatot. Legalábbis amit ír azt én nem veszem be.
2018. febr. 28. 14:25
1/12 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam ki, hogy keresések alapján sok helyen bejön. És több országból is lehet rendelni...
Valaki hallott már róla valamit?
Köszi előre is!
2018. febr. 28. 14:31
2/12 crudy válasza:
Netto baromsagnak gondolom. Keress rola egy tanulmanyt, annak esetleg hihetsz, a szemelyes tapasztalatoknak alig ha mert ezek a hulyesegek valakinel mindig bevalnak. Mindig van egy hulye aki bemeseli maganak h erosebb, jobban fogyaszt es a hangja is jobb lett. Gyanus az is h az eredeti ara 42000, egy magnesnek, ami le van akciozva 21000re. Tehat valojaban annyit se er meg ha mukodne is, azaz eredetileg tobb mint 100%os hasznot akarnak kiszedni belole. A tepejsitmeny novekedes baromsag, mert minden motor mas, nem hiszem hegy egy ezres sfiwtet es es egy 6literes fordot is pont ot loerovel dobna meg. 20% fogyasztas csokkenes?? Hatalmas penzeket olnek a fejlesztesbe es hatalmas harcok mennek a kornyezetszennyezes miazz csak azert h egy picit kevesebbet fogyasszon az auto vagy kevesebb karosanyagot bocsajtson ki erre 20ezer forintert ezt lejebb viszik 20%al? Nyilvan.
3/12 anonim válasza:
Egyértelmű . Kb 7-8 éve ezt a baromságot a gázcirkókra is betetették , csak 10 ezer plusz beszerelés . Napló készített riportot tesztekkel , arra jó hogy eladják ...
4/12 anonim válasza:
ha csak ennyi kéne 40% CO kibocsátás csökkentéshez, nem lett volna milliárdos diesel botrány...
5/12 anonim válasza:
Két dolog szomorú, hogy ilyenekre nem ugrik rá semmi hatóság és hogy van aki beveszi.
6/12 anonim válasza:
Biztos hogy semmi értelme nincs.
7/12 anonim válasza:
Ez most "magyarul" van írva vagy csak nekem van lefordítva?
Első esetben: "Hogyan működik ez azt jelenti,
hogy mentse gáz üzemanyag ingyen?" Itt bukik az egész. Pfejj...
8/12 anonim válasza:
Google forditó... kínai oldalt megcsinaljak, aztán minél több nyelvre lefordítják a lehető legolcsóbban, magyarul google val.
9/12 JulesTS válasza:
10/12 anonim válasza:
Gondolj bele ha max 20eFt-ot ér és nincs rajta ezen már haszon. Mi a szarért nem építi ba az összes autógyár? 20% fogyaszás csökkentésre milliárdokat költenek szerintem kutatás és fejlesztésre. El tudod képzelni, hogy bemegy reggel Hans Regenkurt a BMW-hez és azt mondja hagyjátok az egészt kutatást a pcsba, nézzéttek mit hoztam ezt rakjátok be hülyék! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!