Most az oktató lehúz?
1. Egyirányú utcában nekem volt elsőbbségem a balról erkezővel szemben, de láttam h gyorsan jön megálltam megbuktam. Hozzáteszem, valszeg nekünkjön ha nem.
2. Körforgalom bent voltam, kijött elém valaki, én meg vészfékezéssel álltam meg
3. Egyirányú végén balra huzódtam de a kormányt egyenesbe raktam
4. Ez teljesen jogos volt, lefulladtam parkolásnal kiallásba
Ezek komoly indokok?
Igen sajnos, ha lefulladsz, vagy vészfékezel instant pótvizsga. Ez így megy. Nem ijesztheted meg se az autódban ülőket sem a többi közlekedőt, a vészfékkel legalább az egyiket megtetted.
Egy barátom a trabantot mentette meg a bontótól azzal hogy lehúzódott amíg az előzni próbált, szemből volt fogalom ezért levitte a fűig , ő már ezért is megbukott.
Nem ártana kerek történeteket leírni, pl a hármas teljesen értelmezhetetlen.
A fékezéseket meg cdak az adott szituációkban lehet véleményezi, ha a vizsgabiztos nem tartja indokoltnak a hirtelen mozdulatot, megbuktat
A hármas. Egyiranyú útról kanyarodtam balra. Lehúzodtam balra, de a kerekeket egyenesbe hoztam mielőtt megallt az auto.
1.nél 50el repesztett el au autó mikor elsőbbsggem volt
2. Bevágott élém. Nem nagyon akartam belemenni. Az inkább fékeztem.
Szóval. újrakezdem..
1. Hiába vágott be eléd, vizsgán nincs satufék, ha van az bukta.
2. Szintén, nincs vészfékezés vizsgán.
3. Ezt még mindig nem értem, átsoroltál a bal oldalra, ott a táblának megfelelően megállsz vagy lassítasz , index aztán mehetsz balra ha tiszta a terep.
4. lefulladás instant bukás
Elég komoly indokok a bukásra a 3. kivételével amit nem tudunk értelmezni
Lefulladás mióta instant bukás? Ez hülyeség!
Első esetben az, hogy megállsz szintén nem kellene, hogy bukás legyen, főleg ha a másiknak eszében sem volt elsőbbséget adni.
A vészfékezés nem jó ötlet, de a többi nem komoly indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!