Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műszakin feltűnik ha az autóm...

Műszakin feltűnik ha az autóm pl 1.4 helyett 1.5-1.6ra van felfúrva?

Figyelt kérdés
2018. febr. 27. 06:28
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

A furás oka olajfogyasztás.

Ahogy láttam nem drága annyira az új dugó. 5ért kaptam síkoltatásra 10ért furásra ajanlatot, 28 a dugóra. Meg 20e munkadíj.

2018. febr. 27. 06:29
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
Tizedeket fúrnak rajta, meg századokat, ez nem Babetta, meg robogó
2018. febr. 27. 07:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Magát a henger űrtartalmat természetesen nem mérik. Nem is tudják.

Azt ellenőrzik, hogy a motor a (eredeti) gyári paramétereken belül működik-e.

2018. febr. 27. 08:12
 4/13 anonim ***** válasza:

U.i.: olajfogyasztást nem fúrással szokták megoldani.

Inkább az lehet, hogy gyűrűtörött már és szétcseszte a hengerfalat azért kell fúrni

2018. febr. 27. 08:13
 5/13 anonim ***** válasza:

Csak felnyitják a motorháztetőt, de nem eredetiség vizsgálat miatt, hanem a rendbenlévőség miatt. Az űrtartalmat amúgy sem mérnék ha eredetiséget is vizsgálnának valaha, mivel a blokk ugyanaz.

Szóval nyugodtan csináltathatod, semmi gond nem lesz vele ilyen szempontból.

2018. febr. 27. 08:18
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Zöld macs

4# mivel szokták? Ha nem muszáj fúrni, nem akarom mert nekem bőven elég ez is.

2018. febr. 27. 08:22
 7/13 anonim ***** válasza:
19%
Ez komoly???Komolyan ennyi okos van a földön.Ennyi jótanács!Szerintem a felének még kocsija sincs!!!!Fúrás által megnő a térfogat,s vele eggyütt a kibocsátandó gázok mértéke is.Feltetted a kérdést magadba,hogy mit csinálsz zöldkártyán,ha az értékek 1.5 ös gépjárműnek az adatinak felelnek meg??Nagyobb köbcenti=nagyobb terhelés.Szerinted a főtengely,csapágyak,a hajtókar kibírja majd huzamosan a nyomást?Egyszerűen csak fel kell gyűrüztetni,az is lessz 60 lepedő
2018. febr. 27. 08:49
 8/13 A kérdező kommentje:

7# szerintem te nem értesz hozzá. Van amit még én is tudok.

1.5 eseteben 5

1.6 esetében 10 paci miatt korántsem kell kicserélni. Jó hogy kuplungot, felfüggesztést nem írsz, mint amikor egy 1.2es szivo motor helyére raknak 2.0T-t.

2018. febr. 27. 09:12
 9/13 D. Brasco ***** válasza:

Pedig a 7-es adta az egyetlen jó választ.....az tuti hogy a CO-nal nem fogja hozni az erteket a masik meg hogy nem tudni milyen autorol van szó de az ecu utána tud majd menni az akár 200köbcentis térfogat növekedésnek?Fogja tudni ertelmezni a szenzorok jeleit,tud majd eleget fecskendezni,nem fog letiltani a megvaltozott ertekek miatt stb stb........

Szerencsetlen 2-es le lett pontozva pedig neki is igaza van mert csak tizedeket furnak a blokkon normal esetben........ekkora furasnal mar az is lehet hogy összeszakad 2 hengerfal stb......szóval nem tudom minek ez az egesz furkalas...főleg ekkora mértékben......

Ami még nekem több mint furcsa azok az árak......nem tudom honnan kaptal ajanlatot de ettől még a szomszéd jóskapista is drágábban dolgozik a diófa alatt......azt akarod beadni hogy neked egy komplett motorszétszedest/fúrást/új dugók/új gyűrűk/új olaj/stb stb kismillio mas egyeb munakdijjal mindennel kijön 63 ezerből?!?! Na ne röhögtess.......csak azt tudom elképzelni hogy mivel nem irtad utana hogy forint ,ezert valamilyen mas valutarol beszelunk

2018. febr. 27. 09:46
 10/13 anonim ***** válasza:

Ilyenkor szoktak matricát tenni a motorra a vizsgabiztos számára, h nehogy becsapja a kocsi tulaja, h eredeti a motor.

Ezt a matricát a küszöb alá szokták rakni a lábtörlőre, h a tulaj ne vegye észre, de szájhagyomány útján le van írva minden vizsgabiztosnak, h ott kell keressék. H ezt a matricát megtalálják, akkor nem fog átmenni a kocsid a műszakin.

Viszont h egy jó hírem is legyen, a motorgenerálissal le lehet beszélni némi kp- ért cserébe, h ne tegye rá ezt a rejtett matricát.

Illik mindjárt pénzes rábeszéléssel kezdeni, mert különben nem fogja érteni a szaki, h miről is beszélsz! Ez ugye illegális, de h virítasz, mikor értetlenkedik, egyből tudni fogja mire gondolsz! Nem lesz matrica!

2018. febr. 27. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!