VW Bora 1.6 milyen autó?
Gondoltam arra, hogy a hűtôrácsot lecserélem logo mentesre, az dobbrajta.
Mutatós felnik vannak rajta, ablakok sötétíve, belsejében plusz megvilágítás, amerikai lámpás.
Illetve lehet majd veszek rá lökhárítókat, de igazából nincsenek olyan nagy elvárásaim. Vezetni élveztem, illetve legyen megbízható.
Egy nem túl intenzív megjelenésű szedán.
De ha már tuningolt, akkor nagyon óvatosnak kell lenni.
Ha majd egyszer el akarod adni, inkább ne nyúlj hozzá, illetve normális karbantartásra költsd azt a pénzt, amit lökhárítókra meg embléma mentes hűtőrácsra szánnál. Tudod, hogy ha kivillan valami piros check engine lámpa a műszerfalon, ne itt kelljen kérdezgetned, hogy mi lehet a gond, hanem el tudd vinni egy szerelőhöz, és ne fájjon kifizetni a javítást. Egy 2003-as autónál már számítani kell mindenre, még akkor is, ha patika állapotú. Az 1,6-os motor egyébként elég strapabíró, tehát várhatóan sok bajod nem lesz vele.
Kinézetre szerintem szép, jól eltalálták anno, és mivel nem kergette a divatot, mára sem öregedett el a formája. Ha jó állapotban van, vedd meg, azt meg ne kérdezgesd szerintem egy Borával kapcsolatban, hogy kinek hogy tetszik kinézetre, mert még kiábrándulsz belőle. Ha neked tetszik, az már elég szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!