Szerintetek mit csináljak?
Adott egy 1999 Golf 4 tdi 90 le agr motorkód. Egy fiatal velem egyidős sráctól vásároltam, aki kb 1 évvel ezeleőtt kereskedőtől vásárolta a párjának. Tegnap szombati napon, elvittem egy szakihoz hibakód olvasásra, mivel nem tetszett az autó viselkedése, sorolom: melegen nehezen indult be,később lett állítva digitálisan az adagolón előtöltés, azóta jól indul melegen, hideg indításánál dadog a motor pár másodpercig, 2-esbe váltásnál ha 1100 körül van a fordulat és odalépek neki, iszonyatosan rángat kb 1300-1400-as fordulatig, nem akar gyorsulni úgy az autó ahogy kellene, előtte volt egy tdi 3-as golf az is 90 lo volt, az sokkal jobban ment, 4-esbe rovidebbek a sebességek és mégse akart úgy menni, nem tetszett nekem, mondták többen jó gyorsul az nincs vele baj de én akkor se nyugodtam ebbe bele, 120-nál leszabályozott, csak újraindítás segített, ez is orvosolva lett... és lám kiderült, hogy ez az autó autómata váltós volt, azzal nincs is baj, hogy kicserélték a váltót, de ecu-t azt elfelejtették, folyamatosan kereste a váltót + felvolt húzva maxra az ecu-ban minden, immobilisher nem működött stb... azt kihagytam, hogy az autó kb 600 km-t megy el 1 tankal...
Adjam el és vegyek helyette másikat, vagy szerezzek bele ecu-t és valami szakival állítassam be?
Melyik lenne jó megoldás?
Szerintem is keress másik autót.
Ha kicseréled az ecu-t, akkor se biztos, hogy jól fog működni. Sosem lesz olyan mint a gyári.
Ez az egész autó el van cseszve. Olyan, mint a gyári eredeti volt, soha nem lesz.
Ha eladod(mert csak ez az egyedüli járható út)az is nagy siker lesz, mert ezekkel a hibákkal, és múlttal ember nem veszi meg.
add el.
És a kocsit ne padlózd 1100-on. A dízeleknek sem tesz jót 1500 alatti fordulat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!