Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyetértek azzal, hogy akinek...

Egyetértek azzal, hogy akinek nincs rendes állapotban az auto vegyek el a jogsiját?

Figyelt kérdés

Mármint, akinek biztonsági veszelyek aalnak fent. Nem klima, horpadas, lokos nelkul

Vagy inkább szigorított nűszakit kellene bevezetni? Sok roncs megy az utakon

2018. febr. 24. 08:13
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Azt tudjátok esetleg. A taxisoknak ki tarjta fenn az autót? A cég vagy magánszemély?
2018. febr. 24. 09:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, most komolyan! Olyan nehezedre esni átolvasni a kérdésed, mielőtt átküldöd? Ennyit számít az a plusz tíz másodperc? Vagy "nincs rendes állapotban" a telefonod? Bütykösek az ujjaid? Egyetértesz azzal, hogy el kellene venni tőled a kérdezés lehetőségét? :-)
2018. febr. 24. 09:57
 13/23 anonim ***** válasza:
78%

Erre tessék, én is besz.ptam. :-) Jól felidegesítettél. :-)

Nem "esni", hanem "esne".

2018. febr. 24. 09:58
 14/23 anonim ***** válasza:

A kiíró merő unalomból írt ide, senki ne háborodjon fel.

Nem kell szigorított, egyszerűen sima műszaki vizsga is elegendő. Persze csak akkor, ha nem komálós viszi okosba.

Olyan autókat is látni érvényes rendszámmal, amiket a kohó sem fogad, nemhogy a bontó..azok miért közlekednek?

Megnyugtatásul: most jött ki egy új rendelet, mely szerint minden szigorodik a műszakin...

...erre mondta egy komálós: a kutya ugat, a karaván halad.

2018. febr. 24. 10:08
 15/23 anonim ***** válasza:

És ki szűrné ki az ilyen autókat, és mi alapján?

Nekem van egy meglehetősen ronda F astrám, a sggembe mászó sznob kcsögök az új vackaikkal nem győznek megelőzgetni.

Frissen cserélt fékek, gömbfejek, kasznin sehol rohadás, kormánymű felújítva, mert kicsit folyt a szervoból az olaj.

Nem kockáztatom a magam, családom, és a többiek életét.

Napokban volt egy cikk, az illető úgy mászkált az autójával, hogy már a munkahenger dugattyújával fékezett, de az is félig el volt kopva....ez egy nem túl régi autóban volt...

2018. febr. 24. 10:15
 16/23 anonim ***** válasza:
Annyit hozzátennék, hogy egy totál jó műszaki állapotú jármű is lehet veszélyes, ugyanis emberek vezetik... A minap szembe jött velem egy autó a saját sávomban, mert gondolom a telefonját nyomkodta és nem figyelt. Egy pár éves Astra volt, jó állapotban. Ilyenkor melyik autó a veszélyes? Mert érdekes módon én a 25 éves Corsámmal jó helyen mentem...
2018. febr. 24. 10:35
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem venném el a jogsit csak a rendszámot venném le ameddig renbe nem hozatja,majd levizsgázik újra és visszakapja a rendszámát.
2018. febr. 24. 12:21
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

A jogsinak semmi köze az autó műszaki állapotához, nem is értem, ez hogy merült fel.

A műszaki vizsga való arra, hogy a rossz állapotú autók ne maradhassanak forgalomban. De az már így is elég szigorú.

Én esetleg annyit szigorítanék, hogy adott kor (pl. 20 év) felett évente kelljen vizsgáztatni, ne 2 évente. Ezzel ráadásul ösztönöznék az embereket, hogy fiatalabb kocsit vegyenek és ne legyünk Európa roncstelepe.

2018. febr. 24. 13:06
 19/23 anonim ***** válasza:
Ami szét van rohadva látványosan, azt szigorítottra küldeni, cserébe azért nem basztatni senkit mert mondjuk nem tipusazonos felni van a kocsin...
2018. febr. 24. 13:51
 20/23 anonim ***** válasza:
42%

Arra gondoltál már, miért nem vesz mindenki 5-10 éves autókat? Mert esetleg csak idősebb kocsit tud megvenni? Szóval ha valakinek kevesebb a pénze, az fizessen még többet még gyakoribb műszakira.

Humánus gondolat...

2018. febr. 24. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!