Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak BMW?

Első autónak BMW?

Figyelt kérdés
Első autónak érdemes BMW-t választani? Persze nem a legdrágább és legmenőbb kategóriából.

2018. febr. 24. 07:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem az elkényeztetett fiatalokról szólt a szösszenetem, kedves utolsó. Azokról szólt, akik párszázezer nehezen összekuporgatott forintjukból akarnak BMW-t venni, mert szerintük azonnal a legmenőbb márkával kell kezdeni. Pedig az emberi boldogság a fejlődésben, az előrelépésben keresendő. Fejlődni pedig csak lentről lehet. Egy F Astrától van hová fejlődni, van mire vágyni, van mire spórolni, de a ki BMW-vel kezd, az a csúcson van. Onnan pedig csak lefelé van út, amit nagyon nem szeret az ember gyereke.
2018. febr. 27. 12:41
 12/21 anonim ***** válasza:
53%
Ne hallgass 11-re. F-astra. Veszel egy kalap sz@art, azután a szervízbe fogod hordani a pénzed. Járni lyukas cipőben kell tanulni? Próbálj olyan autót venni ami 1. tetszik, 2. kényelmes, 3. megbízható. Én Magamnak csak új automata váltóst veszek. Amennyiben van pénzed újat vegyél és japánt ( vagy amit szerelő ismerősöd javasol ). A casco olcsóbb mint egy szakadék foltozgatása.
2018. febr. 27. 14:30
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2018. febr. 27. 20:45
 14/21 anonim ***** válasza:
12, tipikusan az vagy, akinek jogsija sincs, osztos az eszt, brávó!
2018. febr. 27. 20:50
 15/21 anonim ***** válasza:

Egy rozsdamentes f Astra, jobb választás mint bármely bmw.

Nyáron annyit nem keres, még 4 nyáron se, higy normális legalját vegyen. Diákmelóval maximum, ami tapasztalat: 240 000, mert 8 órába nem dolgozhatsz asszem heti 24óra engedett. Ha négy évet gyujtottél de az nem derül ki se lenne elég pénzed. Kb lehet max 900 ezred. Abbol 60 kapasból a vezérlés bmw esetében lehet 100, olaj mert illii azt is. És még 80 az átírás. Vagy 200 kapásból ugrik. Ezen kivűl nem árthat a 15 éves fékolaj lecserélése, hűtővíz cserélés.

2018. febr. 27. 20:57
 16/21 anonim ***** válasza:

14

Nem nyert

3 éves autóm van, amit újonnan vásároltam. 39 éve van jogosítványom. Kik az irigyek? A csórók. Mindig lepontoznak. Legyenek boldogok.

2018. febr. 27. 21:38
 17/21 anonim ***** válasza:
14. Általános iskola megvolt? Ezzel a helyesírással és stilisztikával? Munkahely? Tesco árúfeltöltő? Azokra is szükség van.
2018. febr. 27. 21:40
 18/21 anonim válasza:

11-es!

Úgy gondolod, hogy ez az egyetlen terület az életben ahol lehet fejlődni? Megannyi lehetősége van az embernek a fejlődésre. Hülyeség azt gondolni, hogy azért lesz valaki boldogtalan, mert a felsőbb kategóriából választott magának kedvére való autót és vásárolja majd meg azt (némi segítséggel). Mint mondtam, nem kéne egy kalap alá venni mindenkit, mert attól hogy a többség nem becsüli meg azt amije van, még lehet hogy más igenis boldog lesz azzal az autóval (vagy más tárggyal) éveken át. Emellett fejlődik más területeken, tapasztalatot szerez és úgy alakítja az életét ahogy ő szeretné. Még mindig nem értem mi van abban, hogy ő nem vásárolja fel a piacon található összes márkájú autót, hanem egyből azt veszi meg amiről úgy gondolja, hogy megfelel neki.

2018. febr. 27. 21:56
 19/21 anonim válasza:

Illetve fejlődhet abban is, hogyha nem jön be neki a BMW, akkor következő autóvásárlásnál figyelembe veszi más gyártók járműveit is.

Az ember holtig tanul, tartja a mondás.

2018. febr. 27. 22:00
 20/21 anonim ***** válasza:

16#játszunk ki hazudik nagyobbat?

PÜ-SZVIT(vállalati) diplomám van

És most keszül GA-MEN FOSZ.

NEKEM egy 2008as astrám van, nem hazudok horribilseket, értelmetlen. Másik kérdésnél még más autód van. Megint.

Végén kiderül te vagy a körúti gázoló a sok mercivel.

2018. febr. 28. 05:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!