Golf 4 1.6 16v olajcsere?
Figyelt kérdés
Golf 4 1.6 16v be szeretnék olajat cserélni és az lenne a kérdésem hogy az ENEOS 10w40 es motorolaj milyen választás lenne illetve hány liter fér bele. AZD motorkód.2018. febr. 23. 19:52
1/3 anonim válasza:
3.5L kell a motorba +0.5L durván a szűrű, szóval egy 4L-es flakon cseppre elég kell legyen.
Konkrétan Eneos olajat még sohasem vettem, pedig cseréltem már pár autóban olajat.
Nekem az kicsit gyanús, hogy egy elég olcsó olajról beszélünk. Ez persze nem törvényszerű... de mégiscsak egy elég fontos dolog az olaj, hogy ezen spóroljon az ember 1-2000Ft-t, aztán csináljon több 10000Ft-os kárt...
Én javasolnék inkább egy Shell Helix HX7 10W-40-et, esetleg Castrol Magnatec 10w-40.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Az ENEOSnak 5-6000ft körül van a 4 liter. Utánna nézek ezeknek az olajaknak mennyi az ára.
2018. febr. 23. 20:54
3/3 anonim válasza:
márkától függetlenül a specifikációnak ezt kell tudnia: A3/B4, 5w40 is mehet bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!