Az Etitán rendszerben már 7 órája tanulok és még csak 12%-nál tartok a tananyagban. Összesen 60 óra áll rendelkezésemre, mi történik ha túlfutok rajta és nem fejezem be?
Figyelt kérdés
2018. febr. 22. 23:01
1/7 anonim válasza:
Akkor ujat kell venned. Nem tudom am h hogy haladsz ilyen lassan, nekem 12 ora alatt kesz volt az egesz
2/7 A kérdező kommentje:
Mindent elolvasok, a kérdéseket is egyenként átnézem + videók + érdekességek.
Sajnos nem megy gyorsabban.
2018. febr. 23. 00:01
3/7 anonim válasza:
Egységes ez a 60 óra?? már nem emlékszem nekem mennyi idő volt rá
Szépen elolvasgattam,ha a géptől felálltam 5-10 percekre akkor se léptem ki stb bőven használhattam volna még amikor mindent megtanulva a végére értem
4/7 anonim válasza:
8x7 óra= 56 óra
8x12% = 96%, még ilyen tempóban is végezned kell.
5/7 anonim válasza:
Az törtenik, hogy bárhol is tartasz, nem tudsz belépni addig míg nem vettél pótórát.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy néz ki, hogy tényleg meglesz.
Szerintem az előbbi tananyagok kicsit hosszabbak voltak (talán én is kicsit lassabban haladtam)
Most tartok 48 %-nál és 17 óránál.
2018. febr. 26. 02:33
7/7 A kérdező kommentje:
Végigvittem 33 óra alatt.
2018. márc. 4. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!