Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a jogosítványban nincs...

Ha a jogosítványban nincs feltuntetve kóddal hátul a korlátozás, akkor nincs semmi korlátozás? Rendszerben is úgy szerepel?

Figyelt kérdés
2018. febr. 8. 17:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%
Ha nincs beleírva, akkor nincs. Viszont, ha az orvos valamilyen korlátozást fogalmzott meg ,akkor elég érdekes, hogy nem került bele.
2018. febr. 8. 18:14
 2/15 anonim ***** válasza:

"ha az orvos valamilyen korlátozást fogalmazott meg ,akkor elég érdekes, hogy nem került bele."

Több, mint érdekes, de van rá példa, hogy előfordul.

Én is tudok olyan esetről, amikor az okmányirodában az ügyintézőnek fogalma sem volt mit jelentenek az alkalmasságin lévő kódok, megkérdezte a mellette lévő kollégáját, aki szintén nem tudta... a reakció meglepő módon az volt, hogy ne foglalkozz vele.

Kérdező, milyen kódot nem írtak rá?

2018. febr. 8. 18:22
 3/15 A kérdező kommentje:
Akkor a BM-nèl sem tüntették fel?
2018. febr. 8. 18:26
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha van plasztik kártyás jogsid, és nincs benne semmilyen korlátozás, akkor NINCS korlátozásod hivatalosan. Az, hogy ez csak baki, az előfordulhat. Bár, nem értem, ha kaptál korlátozást, miért nem lehet felvállani? Mindenáron szeretnél meghalni?
2018. febr. 8. 18:27
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem nekem van. De utána kérdez.
2018. febr. 8. 18:29
 6/15 A kérdező kommentje:
Eddig volt és az újba nem tették bele.
2018. febr. 8. 18:30
 7/15 anonim ***** válasza:
28%
Az engem nem érdekel, csak nem értem, miért kell próbálni kijátszani a dolgot? Mert a legtöbb ilyen kérdés arról szól, hogy vak mint denevér az ember, de nem írták be neki a szemüveges korlátozást és akkor hú de király. Közben az orráig se lát. Akkor meg minek kell megpróbálni megúszni?Ezt sose értettem. És mint írtam, nem számít, hogy benn van-e, mivel a rendőr nem fog róla tudni, de saját kontóra nem kéne a korlátozásokkal szórakozni, mivel nem véletlen kapta az illető.
2018. febr. 8. 18:31
 8/15 A kérdező kommentje:
Senki nem írta, hogy hazudni, titkolózni akarna... Ezt honnan veszitek? Csak érdekes , hogy ilyet így el lehet rontani hivatalosan.
2018. febr. 8. 18:33
 9/15 anonim ***** válasza:
26%

7# te hülye vagy? Kötöszködni járst ide?

Akinek van egy csepp esze lát a sorok közt.

Nem sumákolni akar hanem érdekli miért felejtették ki,de az ilyen majmok csak nyamnyognak a saját hűlyesegükön. Istenem

2018. febr. 8. 18:41
 10/15 anonim ***** válasza:
18%

Még írni se tudsz kérlek. Először azt tanuld meg, aztán oszd az észt. Egyébként ,több, mint valószínű, hogy valami sumákolás van vagy csak szimplán rossz a kérdés. Ugyanis, ha eddig volt benne korlátozás, akkor vagy nem volt annyi esze a kérőnek, hogy észrevegye, hogy most nem adott bele újabb korlátozást az orvos vagy észrevette, csak ezúttal valahogy kijátszotta a rendszert. Ugyanis, egy korlátozásos jogsit azért az Okmányirodások se néznek be. Annyira nem sügérek.

2018. febr. 8. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!