Mennyi ideig volt leghosszabb ideig szervízben az autód?
Az enyém már kb 2 hónapja ott van, igazából koccantam picit meg sok dolgot cserélnek is ki rajta, de már a fa...om kivan. Olyan mintha csak az én autómat lenne ilyen sok idő megcsinalni.
Én látom rosszul? Vagy tenyleg ennyire nyőgve nyelősek ezek a dolgok? 25f
Ha rossz a szerelőd...
Javítás miatt max 2 nap (vásárlás utáni vezérlés, fék, stb stb csere), alkatrészre várás miatt volt 2 hét egyszer (ritka kocsi, letörték a tükröt, amit először küldtek nem volt jó, sokáig tartott megfelelőt találni)
Az én autóm kb. 1 hónap alatt lett kész. Koccanás miatti javítás. Plussz, Kb. 1 hónapig tartott a Gec-i biztosítóval történő egyezkedés, megállapodás. Összességében úgy kb. három hónap alatt tudtam túltenni magam az egész mókán, igaz ebben benne vannak a Karácsonyi időszak nem dolgozós része is.
Normális elintézési idő egy átlagos koccanásnál, szerintem mindennel együtt max 1 hónap kellene , hogy legyen.
Na mi úgy játszunk, hogy mikor van egy szabad napom, akkor elmegyek a szerelőhöz, ott állok mellette, amíg megcsinálja a dolgokat (nem zavarja, dumálunk közben), és utána meg hazamegyek az autóval. Persze ezt nem teheti meg bárki.
Meg volt nekem is, hogy ottvolt 2 hétig az autó, mert beszart a turbó, azt le kellett szerelni, aztán keresni egy felújítottat. Még így is hamar sikerült megoldani.
Muszáj amúgy sürgetni őket, meg állandóan hívogatni, mert másképp soha nem lesz meg. Olyat soha nem mondunk szerelőnek, mesternek, hogy ráért. Minden nagyon sürgős, és fontos. Akkor is, ha nem.
Ismeretlen eredetű zaj felderítése és javítása.
Hibakód nem volt, így sztetoszkóppal hallgatták végig a motorteret. 2. (munka)nap szóltak, hogy megvan a zaj forrása, a klímkompresszor az. Majd egy teljes hetet kellett várni, mire a gyár leigazolta, hogy ez a jellegű zaj gyártási hibás kompresszor egyértelmű jele, így a csere költségét a gyár átvállalta. Végtére két teljes hét lett, mire visszakaptam a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!