Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elhagytam az éves megyei...

Elhagytam az éves megyei matricához kapott blokkomat. Lehet valahol pótolni?

Figyelt kérdés
Nem találom sehol. Eladtam.az autót. Az új tulaj kérné a blokkot és sehol nem találom :( ha bemegyek a benzinkútra ahol vettem tudnak segiteni ?
2018. febr. 22. 06:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Át lehet írni, és nem az 5ezer forint miatt fél a "paraszt", hanem attól hogy mondjuk felhalmoz párszázezer ft büntetést abban a tudatban, hogy van matricája
2018. febr. 22. 11:26
 12/18 anonim ***** válasza:

"Igazi agyas paraszt lehet a vevő. Te az autót adtad el neki, nem a pályamatricát. Ami meg rendszámra vonatkozik, nem tudok róla, hogy át lehetne írni."

Át lehet.

2018. febr. 22. 11:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Oké, de az előzőekben le lett írva, hogy bármikor lekérdezheti. Egy blokkal sem megy sokra, ha a korábbi tulaj átíratná.
2018. febr. 22. 11:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Dehogynem megy sokra egy blokkal, mivel annak hiányában nem írják át a matricát!

Vagy mind a két autó tulajdonosa ugyan az a személy és forgalmival igazolja, akkor egyikről a másikra átírják, vagy kell a blokk, nincs C verzió.

2018. febr. 22. 11:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Oké, akkor én vagyok tudatlan. Így már értem és jogos. Bár ha ennyire fél a vevő, inkább vennék neki egy megyematricát ajándékba, hogy megnyugodjon.
2018. febr. 22. 12:05
 16/18 A kérdező kommentje:
Dehogy veszek neki másikat. Ott van az nekem nem kell nem szeretném átirni a nevemre.
2018. febr. 22. 15:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy nincs meg és kész. Gondolom emiatt nem fog elállni a vételtől, és nem követeli vissza a kocsi árát.
2018. febr. 22. 16:29
 18/18 A kérdező kommentje:
Már egy hónapja nála van az autó
2018. febr. 22. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!