S. O. S elhagytam az autómtól a törskönyvet és az engedélyt a kicsit?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elhagytam az autómtól a törskönyvet és a kis engedélyt. Bocsi ha nem irom helyesen szlovakiai vagyok.. Ha jól tudom az engedély kártya és papír. Nos a papír meg van de a kártyás nincs. Plusz a piros és zöld kártya. Mi a tehendő ilyenkor? Válaszokat előre is köszönöm!
2017. nov. 16. 18:45
1/6 anonim válasza:
Biztosítási kártyát hagytad el? Egyébként rendőrségen be kell jelenteni.
2/6 anonim válasza:
Mi az a kis engedély, meg a piros meg zöld kártya?
3/6 A kérdező kommentje:
Bakker bocsi. A probléma hogy hülye vagyok ehhez. Szóval megpróbálom még1x :DD Meg van a törzskönyv,amin az autó tulajdonságai vannak. Hány kw,év... De abbol nálunk kettő van kicsi és nagy. A nagyon nem hortam magammal csak a kkicsit. Ez :(nemsajatkep) [link]
A papir meg van,a karty nincs.
s volt egy piros színű kártya ami fogalmam sincs mi volt. Tök hüülye vagyok hozáá
2017. nov. 16. 19:02
4/6 anonim válasza:
Az úgy megvan hogy ez egy magyar fórum? Nálunk nincs ilyen. Hacsak nem botlasz egy olyanba aki vágja ezt a szlovák témát, nemigen tudunk válaszolni. Ott még nem próbáltad kérdezni?
5/6 anonim válasza:
Megvan az adásvételi szerződés, amivel bizonyítani tudod, hogy az autó a tulajdonodban áll? Ha igen, akkor ezzel meg az autó meglévő papírjaival kolbászolj el az okmányirodába (vagy a megfelelő szlovák hivatalba, ahol autós papírokkal foglalkoznak), és mondd el, hogy mi a gond. Ezek adminisztratív problémák, nem a világ vége, meg lehet oldani.
6/6 anonim válasza:
Basz.ki, remélem nem vezetsz az utakon... Ilyen embereknek adnak jogosíítványt? Pff.... pofám leszakad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!