Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 1996-2000 évjáratig...

Audi A4 1996-2000 évjáratig megbízható e ez az autó alkatreszileg fogyasztasilag. És milyen cm3-vel erdemes megvenni?

Figyelt kérdés
2018. febr. 21. 18:48
1 2
 11/12 anonim válasza:

egy benzines 1 max 2 literrel eszik többet. Nem számottevően , de már drágább az olaj a benzintől. 10 ezer km-en max 30-50 ezer az üzemanyag költség külömbség . Viszont a diesel motorba ha bele kell nyúlni úgy kezdik hogy 100 ezrek. És akkor még nem beszéltünk 1 kis adagolóról,drágább aksiról , indul-nem indul, hidegben,

Hát nem tudom én ezt az olcsó dieselt ...

Én viszont azt szoktam mondani hogy gázolaj a traktorba való szántani :)

Dehát kinek a pap , kinek a paplan

2018. febr. 28. 14:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Az az 1-2 liter majdnem 3. 1.6 benzin 8 alatt nem igazán hozható ki, a TDI pedig 5,5 körül eszik. Ez azért jelentős különbség. Emellett a TDI-k híresen megbízhatóak, és hegyekben áll hozzá alkatrész, teljesen baráti áron. Egyetlen gondjuk, hogy öregek, így környezetvédelmi szempontból nagyon elavultak, és millió km van bennük.
2018. febr. 28. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!