Pofátlanság ha a kreszt nem ismerő szabálytalan blfszokat ledudálom es kivillogom?
Ráérős vérpistike trollkodik.
Aranybogaram, láttál te már igazi vonatkürtöt?
Vagy fél méter hosszú, 6-7 bar légnyomás kell neki, és elég nagy a légfogyasztása ahhoz, hogy ne tudd személyautóba beépíteni.
Bírom nagyon h mindenki lecseszett. A kreszt be mem tartokra gondoltam. Aki nem használ iranyjelzőt, kitolat a forgalomba de ugy h 3 meterrel elotte vagyok, előzik és már a susnyásba vagyok minusz 40el h ne jojjon belém, lelép a gyalogos az utról mindenfele tajekozodas nélkül piroson.
Es en vagyok a hulye h ezek miatt leoltom.
Amikor csinaljak az utat paszto elott 1 sav jarhato van 90es tábla kilometeren at. Es 65 el megy az illető addig meg mogulem is dudalnak. Ora szerinti 65 az kb 60.
Igazabol mindnyájan ugyan igy gondolkodtok habhrlyzet van. Sőt biztos h orditazs dudalsz anyazol. De forumon adjatok a szentet mert a felpontozas kell nektek.
Tudod, volt olyan - s nem vagyunk rá büszkék -, hogy az osztrákoknál hármas sorban bringáztunk vagy huszan. Utolért minket egy helyi debil (csak az lehetet!), s tudod mit tett? Mögöttünk maradt, olyan bő 50 métert tartv maga előtt. És így ballagott mögöttünk percekig. (Nem vettük észre). Amikor észleltük, szépen átrendeződtünk egyes sorban, s ez a drága ember még akkor sem ment el, mert az útnak volt egy olyan két fokos íve.
Akkor ment el mellettünk (az immáron szabályos sorban kerekezők mellett), amikor szemből sem jött semmi, még távolról sem.
És vigyorgott ránk, s lassan ment (90 helyett olyan 60-nal). Ja és nagy oldaltávot tartva.
Lehet, nem volt neki vonatkürtje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!