Pofátlanság ha a kreszt nem ismerő szabálytalan blfszokat ledudálom es kivillogom?
"Azaz minden fölösleges dudálás és villogás után intesz, hogy bocs?"
dehogy. arra értette, hogyha ő szabálytalankodik. olyankor legyen vele mindenki megértő, ahelyett, hogy pl ledudálnák, vagy levillognák..
Ezt a levillogást nem értem. Súlyos sérüléseket tud okozni?
Szerinted érdekel bárkit is, hogy rángatod az index kart?
Ha lelép a zebrára ,és látod ,hogy nem nézett rád csak jött akkor talán lassíts ,ez a lényege nem egy agysebészet.
Ha 90 helyett megy 65-tel ,és te 90-nel akkor 25 a különbség ,balra irányjelző megelőzöd ,és nincs szituáció.
Mi lenne veled ,ha igazi "helyzetek" lennének?
Nálam ez az a kategória, ami kétségessé teszi az illető szellemi képességeit, emberek közötti létezését. Egy lakatlan sziget talán megfelelő lenne, de azt meg beszennyezed. Egy alkalmassági vizsgára elzavarnálak, de szívem szerint a jogsid végleg elvenném.
Pofátlanság, balesetveszés, szabálytalan.
A közlekedés nem játék, s illenék minden részvevőnek együttműködőnek lennie. Igen, a gyalogosnak is, kerékpárosnak is.
De gyalogos lehet korlátozott cselekvőképességű (szellemi fogyatékos, más mentális betegségben szenvedő, nehezen mozgó, rosszúl látó, halló, s szórakozott is.) Kerékpárt is bárki vezethet.
A sokak által javasolt KRESZ tanfolyam sem sokat segítene, lásd önmagadat, s sok más autóst, akiknek parpírjuk van róla, hogy ismerik.
A ledudálós, kivillogós népek rengeteg esetben indokolatlanul használják, és nevetségesen festenek így a forgalomban.
Lehet, hogy a gyalogos sz@rik rád, mert ő a GYALOGOS és kiugrál eléd a zebrán. Viszont Neked úgy kell megközelítened a zebrát, hogy bármi történjen, biztonságosan megállhass. Láttam már agresszív gyalogost rácsapni egy autóra, sőt, lerúgott visszapillantótükör szemtanúja is voltam. Csináld nyugodtan a kürtözést, meg a feltűnő elégedetlenkedést. Ha a gyalogosnak nincs annyi esze, legalább neked legyen, hogy figyelsz rá.
Néhány hete jártam úgy, hogy egy bazi nagy terepjáró döcögött előttem (kisautóm van), én pedig kielőztem mellette, mert nem bírtam a lassú alvást. Vérszemet kapott és úgy gondolta, hogy most jól megtanít engem. Egyszer csak felismerte a gázpedált és utánam sietett, villogott meg dudált mögöttem, mint egy elmebeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!