Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pofátlanság ha a kreszt nem...

Pofátlanság ha a kreszt nem ismerő szabálytalan blfszokat ledudálom es kivillogom?

Figyelt kérdés
Pont emiatt raktam bele kompresszoros vonatkürtöt. Az biztos ha szétnézes nélkül fellép a zebrára összefossa magát.
2018. febr. 21. 08:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

"Azaz minden fölösleges dudálás és villogás után intesz, hogy bocs?"

dehogy. arra értette, hogyha ő szabálytalankodik. olyankor legyen vele mindenki megértő, ahelyett, hogy pl ledudálnák, vagy levillognák..

2018. febr. 21. 09:10
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a levillogást nem értem. Súlyos sérüléseket tud okozni?

Szerinted érdekel bárkit is, hogy rángatod az index kart?

2018. febr. 21. 09:16
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért remélem, valaki ijedtében kiszed a kocsiból és elmondja, hogy ez miért nem jó játék.
2018. febr. 21. 09:24
 14/29 D. Brasco ***** válasza:
100%
Provokálásból beírhatsz egy csillagos 5-öst magadnak az ellenőrződbe....minden masbol meg egy nagy talpas kampós 1-est!
2018. febr. 21. 09:28
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
olyanra nem mer majd rádudálni nyugi...max gyerekre, vagy nőre...
2018. febr. 21. 09:29
 16/29 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
100%
Mindenképpen javasolt a vonatkürt is, meg a villogás is! Pár ezresből azt is megoldhatod, hogy a rendszer automatikusan villogjon, így a kar rángatása majd nem tereli el a figyelmedet,miközben a megfelelő szitokszavakat keresed az anyázáshoz. Ehhez természetesen a gigafont ajánlok, így hatásosabb az anyázás! :D
2018. febr. 21. 09:48
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Remélem még az első nap majd valamelyik leszorít a g*ecibe, vagy besatufékez előtted, vagy valahogy megszopatnak majd. Az esetek 98%-ban a dudálás teljesen indokolatlan, és igen, hatalmas pofátlanság, de amit te akarsz csinálni kérdező, az már nem pofátlanság, hanem elmebaj.
2018. febr. 21. 10:25
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha lelép a zebrára ,és látod ,hogy nem nézett rád csak jött akkor talán lassíts ,ez a lényege nem egy agysebészet.

Ha 90 helyett megy 65-tel ,és te 90-nel akkor 25 a különbség ,balra irányjelző megelőzöd ,és nincs szituáció.

Mi lenne veled ,ha igazi "helyzetek" lennének?

2018. febr. 21. 10:29
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez az a kategória, ami kétségessé teszi az illető szellemi képességeit, emberek közötti létezését. Egy lakatlan sziget talán megfelelő lenne, de azt meg beszennyezed. Egy alkalmassági vizsgára elzavarnálak, de szívem szerint a jogsid végleg elvenném.

Pofátlanság, balesetveszés, szabálytalan.

A közlekedés nem játék, s illenék minden részvevőnek együttműködőnek lennie. Igen, a gyalogosnak is, kerékpárosnak is.

De gyalogos lehet korlátozott cselekvőképességű (szellemi fogyatékos, más mentális betegségben szenvedő, nehezen mozgó, rosszúl látó, halló, s szórakozott is.) Kerékpárt is bárki vezethet.

A sokak által javasolt KRESZ tanfolyam sem sokat segítene, lásd önmagadat, s sok más autóst, akiknek parpírjuk van róla, hogy ismerik.

2018. febr. 21. 10:29
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

A ledudálós, kivillogós népek rengeteg esetben indokolatlanul használják, és nevetségesen festenek így a forgalomban.

Lehet, hogy a gyalogos sz@rik rád, mert ő a GYALOGOS és kiugrál eléd a zebrán. Viszont Neked úgy kell megközelítened a zebrát, hogy bármi történjen, biztonságosan megállhass. Láttam már agresszív gyalogost rácsapni egy autóra, sőt, lerúgott visszapillantótükör szemtanúja is voltam. Csináld nyugodtan a kürtözést, meg a feltűnő elégedetlenkedést. Ha a gyalogosnak nincs annyi esze, legalább neked legyen, hogy figyelsz rá.

Néhány hete jártam úgy, hogy egy bazi nagy terepjáró döcögött előttem (kisautóm van), én pedig kielőztem mellette, mert nem bírtam a lassú alvást. Vérszemet kapott és úgy gondolta, hogy most jól megtanít engem. Egyszer csak felismerte a gázpedált és utánam sietett, villogott meg dudált mögöttem, mint egy elmebeteg.

2018. febr. 21. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!