I mauler l kérdése:
Autó max 3 millióig?
Figyelt kérdés
Sziasztok autóvásárláson gondolkodok ugye max 3 millió ftig.a kérdésem az lenne ti milyen autót ajánlanátok?pl: napi max 50km a munkahelyem oda vissza mellé a napi teendöket nem nagyon tudom kiszámolni ugye...mindenesetre évi 20ezer kmnél többet tuti nem mennék vele de a 15 is necces. 2ezresnél nem nagyon szeretnék nagyobb motort szerintem értelmetlen lenne nekem.
Kombit nem szeretnék nincsenek még gyerekeim , nem szoktam nagyon cuccolni se sehova :D. Szerintem a dízelt is kizáhatjuk ilyen kevés éves futás teljesítménnyel. Kiváncsi vagyok. Ti mit vennétek ?
2018. febr. 21. 01:39
11/11 anonim válasza:
Én egy 1.8-as Focust vennék ilyen célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!