Milyen kipufogót vegyek hogy tényleg hangos legyen az autó? (320i 46)
És szerinted rajtad kívül ki kíváncsi a fostaligád zörgésére?
Remélem leveszik majd a rendszámodat.
Sose értettem, miért jó ez..
Egy autó épphogy minél csöndesebben kell hogy menjen..
Az, hogy utánad néznek az után nem azt fogják gondolni, hogy hú de vagány fickó, inkább azt hogy idióta..
És természetesen béjemvés. A 320 nem hathengeres.
De én a helyedben levenném az egészet, hadd egye a szomszédot a penész, hogy neked milyen menő kocsid van. Természetesen németből 1 milláért. Tényleg menő.
Csak a vicc kedvéért: Sokkal egyszerűbb és olcsóbb ha az utcátokból egy tetszőleges nagy tenyerű úriembert megkérsz hogy keverjen le neked egy nagy arcost-nyakast.
Az eredmény ugyanaz és nem került pénzedbe és sok idődbe.
:)
Az előbbit nem azért írtam mintha BMW ellenes lennék. Reggelente mukába menet a Hungárián minden nap hallhattam egy Fast&Furious kinézetű újabb 'tuning Skoda fülrepesztő hangját. Szerintem ott is hasonló vége lett a történetnek és a benne ülő 20-as kapott egyet :)
Ha azt akarod hogy tiszteljenek akkor először is decens legyen az autód és te magad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!