Mi a kötelező az autóba alváshoz?
Ha van neted, akkor van netbank és eléred a booking.com-ot is. Foglalsz egy szállást a közelben, netbankon átutalod az árát és kész. Ha nagyon nem megy, akkor megkérsz valakit otthon, hogy intézze el. Az autóban szerintem 50% alatt van az esély, hogy túléled.
2018. febr. 19. 20:17
2/16 A kérdező kommentje:
Hogy túlélem ugyan kérlek annyira nem tragikus a helyzet kicsiny orszugunkba hogy mindenkit meggyilkolnak :D egyszer annyit ittam hogy a margit szigeten aludtam és amikor felkeltem emgvolt pénztárcámtól kezdve mindenem :D nyugati aluljáróba is nem egyszer aludtam mert nem értem el az első vonatot azt bealudtam az egyik sarokba és soha semimm nem tünt el vagy lett volna bármi bajom akkor egy bezárt autóba miért lenne :D nem fog megenni álmomban :D
Nem avval van a baj baratom, hanem a hideggel. +5 fokban is vigan meg lehet halni alvas kozben. Kihulsz. Ejszaka meg ropkodnek a minuszuk, a kocsi meg gyorsan kihulik meg ha fel is futod.
2018. febr. 19. 20:34
Mi a kötelező? egy kanapé! :D
Nem lesz éppen kényelmes, gondolom nincs akkora mákod, hogy kombi az autó és a hátsó üléseket ledöntsd és így nagyobb helyed legyen aludni.
0 vagy -1 fok lesz éjjel de a kocsit hamar beleheli az ember...
az egyik ablakot ujjnyira engedd le és kész.
ha jól fel vagy öltözve és van nálad pokróc is akkor nem lesz gond... szerencsédre nem -10 fok van mert oda már kéne egy frankó hálózsák :)
vészmegoldásnak ott az izotermikus fólia az elsősegély dobozban (ha van benne)
2018. febr. 19. 20:37
Nem kell lehúzni az ablakot, mert akkor még jobban kihűl az autó. Van annyi szellőzése, hogy ne legyen probléma és legalább egy kicsit beleheled. Azért egy jó hálózsák nélkül nem lesz túl meleged.
2018. febr. 19. 20:37
6/16 A kérdező kommentje:
Van nálam 1 hálózsák és 2 pakroc 2 nadrág 3 pulcsi és 1 kabát ami rajtam volt ruha plusz a kocsiba mindig tartok egy komplett pót cuccot meg távol voltam úgyhogy van nálam hálózsák is. Nem létezik hogy ennyi ruhában kihulnek..
Én is aludtam már autóba úgy,hogy direkt... a spúrságom határtalan,így nem nyomtam be az állófűtést,de egy felfújhatós matrac mindig van benne (nagy autó elfér) meg egy hálózsákot is hurcolászok magammal mindig..jól beöltöztem,kényelmes volt,jól aludtam és megfagyni se akartam.Ablakot akkor húzom le,ha nyár van..télen nem,még csak az kellene
2018. febr. 19. 20:42
nem írta milyen astra... egy régi f astra valóban szellőzik rendesen de egy újabb h astra már igen csak leszigetel.
azért aki +5 fokban megfagy ott már komoly bajok vannak :D
ha az ember rendesen (rétegesen) fel van öltözve akkor nem jelentenek gondot a mínuszok sem. Lásd himalája ahol -20 -30 fokban alszanak, persze nem 5000 forintos hálózsákban hanem 255e forintosban :)
a hangsúly az öltözéken van.... minél kevesebb hőt veszítsen az emberi test.
2018. febr. 19. 20:44
kész kínai bolt van az autódban :D
na akkor no para, nem fogsz megfagyni....
inkább olyat fogsz aludni a jó levegőn mint a bunda
2018. febr. 19. 20:46
Én biztos járatnám a kocsit, a fűtést felkapcsolnám és belülről bezárnám a verdát. 4 óra az 4 lityó üzemanyag kb. Nem olyan vészes az.
2018. febr. 19. 21:04
Kapcsolódó kérdések: