2/9 dirtboy válasza:
az nagyon sok
én is mindig ilyen áron vizsgáztattam mint itt írja.
persze ha autószerelő viszi a kocsidat akkor ő tesz rá hasznot
3/9 anonim válasza:
Szerintem az reális. Főleg, ha cserélni is kell ezt-azt.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát csak a baloldali ablakom nem jó rajta.
2018. febr. 19. 09:53
5/9 anonim válasza:
Bal oldali ablak?
Fékeknek kell jó lenni, meg a fotókra nézzen ki valahogy az autó.
Én féltengelyhibás autót vittem, azt mondta a figura, az nem feltétele a vizsgának. Az a lényeg, hogy megálljon.
Ő kért el 24-et tőlem.
6/9 A kérdező kommentje:
Na szép..
2018. febr. 19. 10:11
7/9 anonim válasza:
Legalább műszaki vizsga alkalmával kellene elvinni a szerelőhöz, és azt mondani, hogy csináljanak meg rajta mindent, és műszakiztassák le. Ha így 60-70 ezer alatt megáll az összeg egy bármilyen használt autó esetén, akkor szerintem az jónak mondható. Akár feltétele volt a javítás a vizsgának, akár nem.
8/9 anonim válasza:
Vidd el egy autóklub állomásra. ott kevesebb.
amúgy bárki bármennyit elkérhet ha olyan a gép.
9/9 anonim válasza:
Munkámból kifolyólag laktam olyan faluban, ahol ennyiért még az autót se kellett elvinni. A figura elkérte a forgalmit, meg a pénzt, másnap hozta lepecsételve. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!