Egymillióért lehet alsó középkategóriás benzines autót venni, amit egyből lehet gond nélkül használni?
És amit nem kell egyből generálozni?
Hogy és hol lehet ilyet kifogni?
Nyáron szeretnénk kb. 3-4 ezer kilométeres európai autós túrát tenni, és a jelenlegi autó túl kicsi ehhez, ezért gondoltam most lecserélni a járművet.
Mit gondoltok?
En is hasonlo cipoben vagyok, csak en egyedul megyek, de meg nem merek nekivagni. Viszont kivancsi volnek ra hogy kibirna-e az auto ezt az utat. Ugy gondolom ha kibirna, akkor megbizhatnek benne.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__91..
Használt autó vásárlása esetén nem elvárható az eladótól, hogy az eladásra szánt autóját felújítva árulja.
Itt most nem motorikus hibákra kell gondolni, de olajat, vezérlést nem fog cserélni az eladó, azzal a vevőnek kell kalkulálni, mint ahogy azzal is, hogy lehet még néhány kopó alkatrész cserére szorul (gumik, szilentek, stb)
Lehet venni egymillió körüli összegért jó állapotban lévő autót (pl Ford Focus), de arra számolni kell, hogy költeni kell rá
minden autóból ki lehet olyat fogni ami bírja, meg olyat amit nem..
Általában normálisabban karbantartott darabok kevés problémával bírnak..
Egy suzuki sift vagy egy honda jazz elég tartós (tán mindketttőben pont valami váltócsapágy probléma az egyetlen ami rendszerint előjön) de alapvetően lehet vele menni. És 1m körül szerintem már úgy ahogy ki lehet fogni ilyesmit.
De még sok autó van ami képes megbízható működésre..
azt elmndani hogy te amikor keresel pont hol találsz épkézláb kocsit, azt ugye komolyan nem várod el tőlünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!