Suzuki Swift (1999-es évjárat,1.3,8v, ferdehátú,5 ajtós) műszerfal világítás vezetékei hol találhatók?
Az adott típusba beépítettem egy új rádiós fejegységet. Gyárilag nem volt benne. A tápkábel gyárilag ki volt vezetve. A hangszóróknak én húztam be a kábelt.
Szerelés után vettem észre, hogy a világítás felkapcsolása után nem világít a műszerfal. Sem az óracsoport, sem a fűtéskonzol. A helyzetjelző, tompított, stb rendeltetés szerűen üzemel odakint. A műszerfalon az index, reflektor, diagnosztikai lámpa szintén üzemszerűen működik. A beltéri világítás is rendben van. A rádió tuti jól lett bekötve. A szerelés alatt nem nyúltan a rádiónak kivezetett tápkábelen kívül másik vezetékhez. A rádió jól működik.
A műszercsoport háttérvilágítása és a fűtéskonzol világítása valószínűleg egy áramkörön van. Ezt hol találom meg a műszerfal alatt? Merre keressem? lehet, hogy szétcsúszott egy csatlakozó, vagy mozgatástól megtört egy vezeték?
Bármilyen segítséget nagyon köszönök!
1-esnek köszönöm a válaszát!
Megnéztem a biztosítékokat a motortérben és bent a műszerfal alatt is. Mindegyik jó. Szakadásvizsgálóval is kimértem egyenként.
Megbizonyosodtam arról is, hogy nem az izzó égett ki a műszerfalon és a fűtés konzolon. Nem mérhető 12 V az izzó aljzatán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!