Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Véletlenül beletöltöttem a...

Véletlenül beletöltöttem a Metabond eco-t a hűtővízbe. Utánna olvastam, hogy a motorolajhoz kellett volna. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mazda 3- 1,6 benzines autóról van szó. Beletöltöttem, és utánna olvastam, hogy az olajhoz kellett volna. Lesz így valami baja, ha így megyek vele? Kérlek segítsetek.

2018. febr. 17. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Hűtő leenged, átpucol,feltölt.
2018. febr. 17. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
minél előbb, így ne járj vele
2018. febr. 17. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Az egész hűtőrendszert át kell mosni alaposan,sokszor.Mindent amibe a víz kering.
2018. febr. 18. 00:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Véletlenül...
2018. febr. 18. 08:15
 5/5 anonim ***** válasza:
63%
Amúgy az olajhoz is felesleges ilyeneket önteni. Minden motorolajban már van adalék bőven megfelelő arányokkal. Gondolj bele, te ezeket az arányokat fel szeretnéd borítani? Ki jár vele jól? Mert te és az autód biztos, hogy nem. Nem hülyék a mérnökök...
2018. febr. 18. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!