Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek négyes vagy ötös...

Szerintetek négyes vagy ötös wv golfot éri meg választani?

Figyelt kérdés
Autó vásárlás előtt állok,és érdekelne a véleményetek. Az biztos, hogy golf, csak azt nem tudom, hogy melyik széria. Árban hasonlóak, így az nem döntő érv. Felszereltség, strapabíróság, minőség összegasonlítására lennék kíváncsi. Előre is köszi a válaszokat. :)

2018. febr. 17. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Írd le mekyik típusok milyen motorral érdekelnek . A frissebb kiadás egyszerűbb konstrukció elvileg jobb .
2018. febr. 17. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért az a 6-700e ft különbség nem épp hasonló ár. Írd le mennyi a keret.
2018. febr. 17. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ertelmetlen hasonlitani, hisz az autogyartok normalis esetben a generaciovaltassal csiszolnak az autokon. Igy altalaban az ujabb alapjaraton jobb is.
2018. febr. 17. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Nos, ha te hasonló árban akarsz venni, akkor nem kérdés, hogy IV. Mert amennyiért kapsz egy jó négyest, annyiért csak sz*r ötös van.

Egyébként több szerelőtől hallottam, hogy a négyes valami elpusztíthatalanul jó konstrukció minden téren az ötöshöz képest. Nem csak a klasszik TDI vs. 2.0PDTDI hanem minden tekintetben. Szerelők mondják.

De azért a négyesek nagy része már elkopik. LEgalább egy boyracer tulaj, millió km stb stb. Nekem is volt IV TDI-m. Nagyon szerettem, de azért ezek is kezdenek öregedni. Külsőre ízlés kérdése, de szerintem jól tartják magukat, rozsda csak 1-2 könnyen javítható helyen jellemző, viszont belülről elég csúnyán öregednek (középkonzol, kapaszkodók, kesztyűtartó stb.)

Én azt mondanám, ha van keret jó állapotú V-re, akkor azt vedd, ha nincs akkor viszont kell egy jó Iv-est venni, jól felszerelt, késői darabot.

2018. febr. 17. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyik sem mai darab. Egyértelműen minél újabbat vennék, azaz ötöst.
2018. febr. 18. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!