Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autótesztekben miėrt...

Autótesztekben miėrt mondják azt, hogy az 5-8 millás új autó az átlagembernek (átlagkeresetű) is elėrhető kategória?

Figyelt kérdés
2018. febr. 16. 15:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Én sem értem ezt az átlagozást. Feleségemmel bőven a "hivatalos" átlag nettó jövedelem felett keresünk, de eszünkbe se jutott, hogy új autót vegyünk, így lett egy 4 éves Octaviánk. A magas futás miatt így is havi 70k körül van a költsége, amit az átlagfizuból pl lakáshitel mellett nem tudom hogyan lehet kigazdálkodni.
2018. febr. 16. 20:17
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
Ez alatt csak a dácsia, lada van szinte. És a minőség, miegymás azért nem olyan mint a nevesebb gyártók 5-8 millása.
2018. febr. 16. 22:08
 13/15 anonim ***** válasza:
65%

"Új Dacia Duster, már 2999000.-Ft-tól...a képen baromi jól néz ki.

ez már csak elérhető?"

Az csak az alap fapad. Amiben az "extra" a mozgatható sebváltó, nyomható pedálok, tekerhető kormány. Ha kell pár kényelmi, egyéb extra egyből nem annyi az ára, a 4x4-es meg 4,5 milla forint, meg felette.

Az "átlagember" meg tág fogalom, vannak azért sokan olyanok akik a 5-8 miska, vagy akár még az feletti árkategóriás új autót megengedhetik maguknak.

2018. febr. 16. 22:12
 14/15 A kérdező kommentje:

Nyilván nem tudom mit ėrthet a tesztelő átlag alatt, de nekem az átlag vidėki fizu kb 140 ezer/hó. Igen... Van ahol ez is jónak számít. Ebből minden egyėb kiadás mellett neccesnek tűnik egy 6 millás autót venni nekem. Nem is tudok olyanokat akik ezt megteszik.

Szerintem az átlag keresetű magyar (nem kimt dolgozó) átlag autója az 1-2 milla közötti használt. Ezeket látni! Mėg az olcsó újabb dácsiákat sem, nem hogy 1-2 ėves ford focust.

Amúgy van 3,5 milla körül más autó is. Suzuki swift új clio, új micra stb stb.

Új autóba maximum ezeket tudnám az átlag keresetből elėrhetőnek tartani, de azėrt egy borsodi fizuhoz szerintem ez is sok nem hogy az 5-8. Ok, pesten talán a 3,5 misi az belefėr, ott az átlag kereset simán több akár 60 ezerrel is. De az ország jelentősebb rėszėn alacsony.

Kicsit fura hallani, hogy egy ilyen új autóra a könnyű elėrhetősėget mondják.

2018. febr. 17. 06:45
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Az átlagember hitelre vesz új autót, nyilván ilyen értelembe érhető el. Mármint hogy belátható időn belül tudja törleszteni a hitelt, bár azért az említett határokat én átírnám 4-5 millióra.
2018. febr. 17. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!