Mennyire reálisak ezek a számok?
Sziasztok!
Kérdésem az lenne ,hogy nézegettem bmw e92-s szériát még a legelsők közt 2007-2008as évjárat. 5-6 ezer euróért vannak itt ahol lakom Írországban. 100-150ezer kmes órákkal vannak ami azért egy 10 éves autónál furcsa főleg itt ahol nagy távok is vannak. Szerintetek itt mennyire jellemző a visszatekerés ? Mert én úgy hallottam egyáltalán nem
Írországban nem tudom mi a jellemző, de nálunk Mo.-n nagyon is bevett szokás, hogy visszatekerik az órát.
100 ezer km egy 10 éves autóban nekem egy kicsit kevésnek tűnik, de hihető. Ha egy kicsit számolunk, akkor az azt jelenti, hogy naponta kb. 30 km-t mentek vele.
Dizelben full irreálisnak tartanám, benzinesben még talán hihető is. Nem tudom a kinti viszonyokat, de hogy egy 5-6 ezer eurós német E92-be nem ülnék be, az tuti.
De hallottam ismerősöktől hogy ott maga az autó annyira nem drága, a biztositás az ami horror tud lenni egy erős autónál, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!