Miért éri meg belemenni a veszélyes előzésekbe?
Bírom amikor egy nem belátható szakaszon utolérek egy lassabbat aztán akik mögöttem jönnek elkezdenek előzni, tökmindegy hogy kanyar, domb, bukkanó van, ők 2 másodpercet nem várnak és már mennek is.
Itthon amúgy is borzalmas a közlekedési morál, borzalmasan vezetnek az emberek, nem értem minek kell másokat veszélybe sodorni. A legveszélyesebbek a fehér dízel Jetta, Octavia cégautós 30-as apukák, meg azok akik beülnek a 30 millás béjemvébe meg ajudiba aztán az utak királyának hiszik magukat.
Nagyon sok oka lehet.
Nem érzik az autót, nem tudnak még normálisan vezetni sem.
Csak annyit tudnak hogy ELŐZNI. Mintha ez kötelező lenne.
Nem tudják felmérni a járművek egymáshoz viszonyitott sebességét.
Meg aztán ki ha nem én, nehogy már ne tudjam meg mutatni.
Vagy azért mert kicsi , gyenge az autója, vagy azért mert baromi erős nagy autója van. De mindegy csak ő majd .
Nagy forgalomban főúton vagy mellék úton szinte csak perceket lehet nyerni, nem többet.
A hir műsoroknak is megkell élni valamiből, mert naponta több ilyen hir is van.
"De ha egy szakaszon kint van a 60-as akkor, akkor nem poénból van kint."
Hát ahol lakott területen kivül van, ott bizony az esetek 90%-ban poén a 60-as tábla. Ez az oka hogy előzgetnek annyira, az ilyen felesleges sebességkorlátozásokat nem "illik" betartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!