Honda cbr 600 vagy suzuki gsrx 600? Melyik a jobb?
Jó lenne tudni, hogy egyáltalán melyik évjáratról beszélünk. Egyébként meg nehéz kérdés ez, mert van, aki a Hondára esküszik és a GSXR-t szidja (...), és fordítva is létezik. Tehát az én tapasztalatom szerint ez nem mindig egy objektív döntés, hogy ki melyiket veszi.
Hogy hétköznapi célra melyik jó, nos, sportmotorról beszélünk, ami azért nem a kényelemről híres. A páromnak GSXR-e van, és imádok menni vele, de ha a városba kell mennem, inkább a sajátommal megyek, ami egy sporttúra motor (Suzuki GSXF), mert a 195 centimmel az araszolgatás fárasztó.
Mint láthatod, én speciel Suzuki párti vagyok, de mindkettő jó motor. Én azt mondanám, nézegesd őket, és válaszd azt, amelyik szimpatikusabb.
Nyomj dislike-ot nyugodtan.
Végülis csak két dologban is hasznos volt a válasz, ez gondolom kevés még így:D
Egyébként második kifejtette bővebben, nekem GSX-R, de kb mindegy, ha jól karbantartott gépről van szó.
Nos, valóban hibáztam:
Suzuki GSX-R, valamint GSX f. (a szerk.)
És persze a tiszteletadásnál ne felejtsük el, hogy a GSX-R-nél az "S" a négyütemű működést jelöli a kétütemű GT-hez képest, az "X" a hengerenkénti 4 szelepet a 2 helyett, az "R" a verseny változatra utal, valamint a sporttúra GSX f-nél az "f" a burkolt változatra utal az angol "fairing", vagyis burkolat szó kezdőbetűjével.
Remélem megbocsátást nyerek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!