Dízel autót érdemes venni?
Mi az hogy kifutóban van?!
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy az a rengeteg kamion, teherautó, busz, stb mivel fog menni a közeljövőben?
Én most vettem új autót. Annyira új, hogy még a szalonban várja a forgalombahelyezést. Még el se hoztam. Egy percig nem gondolkoztam rajta, hogy ne dízel legyen. Az előző autóm is az volt. A most divatos hisztériakeltés ellenére soha semmi bajom nem volt vele. 12év/290.000km alatt semmivel nem került többe a szervizelése mint egy benzinesnek. Én is autópályán járok elég sokat. És amíg én tankolom saját zsebből, addig nem mindegy hogy 130-nál 5,5 literrel elvan, vagy 7,5-lel. Nem arról a 2 literről van szó, hogy nem bírnám kifizetni, de évek alatt nálam ez már milliós többletkiadás lenne.
Amúgy meg a nyomatékossága, karakterisztikája is tetszik a dízelnek. Semmi bajom nem volt még vele. Ezért inkább az eddigi jó tapasztalataimra hallgatok és nem arra, hogy ki mit ír az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!