VAZ 2113-as ladát hol lehet venni?
Figyelt kérdés
Mert néztem hazai oldalakon de csak régebbi samarák vannak, és külföldi német,olasz,osztrák használt autos oldalakon sem találtam belőlük egy darabot sem.2018. febr. 12. 14:48
1/11 D. Brasco válasza:
Ezekből nem is fogsz találni a környéken,tekontve hogy a ruszkik ezt már csak belpiacra gyártották!
2/11 anonim válasza:
Elnézést, hogy off, de minden második orosz dashcam-es videóban egy ilyet törnek sz@rrá. Tényleg belpiacos, szóval az oroszoknál nézelődj.
3/11 A kérdező kommentje:
Ja értem akkor ezért nem találtam belőle sehol.
Hát a ruskiktól meg már nemigen érné meg behozni..
Kár pedig nekem bejönnek :D.
Jobbak mint az elődjeik , kár akkor ,hogy nem gyártották őket a külföldi piacokra.
2018. febr. 12. 17:56
4/11 anonim válasza:
Nem véletlen nem gyártották őket. Korábban még próbálkoztak a finnek is, ott szerelték össze őket exportra, de aztán feladták az örökös problémák miatt. Nyugaton eladhatatlanná váltak, annyira minősíthetetlenek voltak akár egy 10 éves használt nyugatihoz képest is. Érdekelne, hogy te miért szeretnél ilyet. Ez már az oroszoknál is azért ment csak, mert ez volt az egyik legolcsóbb új autó.
5/11 A kérdező kommentje:
Volt régen samara és én szerettem ,mindig elvitt mindenhová nem hagyott cserben , igaz voltak hibái de pár ezer ft bol javitható volt. A 2113-as meg a kinézete miatt tetszik, modernebb külső, szebb beltér stb , de lényegében samara és ez a lényeg. Tudom amúgy , hogy legtöbb ember szarnak tekinti ezeket a kocsikat. Nekem viszont pont az tetszik bennük , hogy igénytelenek olcson javíthatók pakolni is lehet bőven beléjük, rosszab utakat is birja ,szóval ezért. Meg , ha lenne egy ilyenem azzal egész egyedi lehetnék itthon mert nem sok mászkálhat belőle az utakon idehaza :D
2018. febr. 12. 20:34
6/11 anonim válasza:
Köszi a választ! Az tuti, hogy egyedi lenne. :) Most milyen autóval jársz? Azért gondolom felfedezted már, hogy a Samarán túl is van élet, még ha az agyonüthetetlenség a legfontosabb, akkor is. Egy jó Toyota Corolla kellene neked, bár az van a legmesszebb az egyediségtől.
7/11 A kérdező kommentje:
Hát most jelenleg semmilyen. Nemrég váltam meg e46 320D-tol , viszonylag jo áron vettem meg de rengeteg baja volt igy megváltam tőle..
Most meg ugy hozta az élet , hogy megint valami egyszerű kis benzines kell majd.
2018. febr. 13. 15:42
8/11 anonim válasza:
Vegyél Corollát. Ha nem rohad, nagy baja nem lehet. Vagy kis szerencsével találhatsz Civicet is, az egy fokkal izgalmasabb.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket lehet az lesz akkor :).
Neked amugy milyen kocsid van ? (ha nem titok :D)
2018. febr. 13. 18:26
10/11 anonim válasza:
Nekem egy E110-es 1.6-os Toyota Corollám van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!