Milyen autót ajánlanátok első autónak kb 500. 000ft ért?
Szóval első autóm vásárlására készülök.
Iskolábajárás szempontjából.
Elég bő a kínálat de sajnos tanácstalan vagyok, hogy melyik autót is válasszam??????????
A jelenleg kiszemelt autók egy bmw e36 és egy ford focus 2.
Ami a lényeg hogy nem akarom egyből a szervízzel kezdeni.
Ami fontos:
-kb 10 liter alatti fogyasztás.
-lehetőleg nagy csomagtartó.
A benzineshez áll az érdeklődési körömhöz a legközelebb,de a dízelekhez is nyitott vagyok :)
Ja és suzuki-t nem szeretnék,mert nem akarok meghalni ha pl: egy robogó belém jön.
??????????
Tehát szerinted a Focus és az Astra rossz autó, az E36 pedig jó?
Figyelj, ha ennyire nem értesz hozzá és ennyire nem fogadod el az okosabbak véleményét, akkor minek a kérdés?
Kell a visszacsatolás, hogy jó lesz neked az E36 is?
Tudod mit? Rendben, E36 a király, lehetőleg az 1.6 benzin, azzal te leszel a király
Nem vagyok bmw bolond! És azt sem mondtam, hogy az opel astra g rossz autó. Csupán csak annyit,hogy nem igazán jó autó.(az én számomra)
Sajnálom ha ezzel megsértettem néhány opel mániákust.:D
És úgy gondolom,hogy a "pénztálca" dolog az mindenkinek a magánügye! Arrol én nem tehetek ha a tiéd vékony :D
Minden esetre köszönöm a válaszokat.
Nem vagyok Opel mániákus, nincs is Opel-em, szimplán baromságot írsz:)
De kíváncsiságból, szerinted miért nem jó autó az Astra, vagy még inkább miben rosszabb, mint az E36?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!