Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok első...

Milyen autót ajánlanátok első autónak kb 500. 000ft ért?

Figyelt kérdés

Szóval első autóm vásárlására készülök.

Iskolábajárás szempontjából.

Elég bő a kínálat de sajnos tanácstalan vagyok, hogy melyik autót is válasszam??????????

A jelenleg kiszemelt autók egy bmw e36 és egy ford focus 2.

Ami a lényeg hogy nem akarom egyből a szervízzel kezdeni.

Ami fontos:

-kb 10 liter alatti fogyasztás.

-lehetőleg nagy csomagtartó.

A benzineshez áll az érdeklődési körömhöz a legközelebb,de a dízelekhez is nyitott vagyok :)

Ja és suzuki-t nem szeretnék,mert nem akarok meghalni ha pl: egy robogó belém jön.

??????????

2018. febr. 11. 19:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tehát szerinted a Focus és az Astra rossz autó, az E36 pedig jó?

Figyelj, ha ennyire nem értesz hozzá és ennyire nem fogadod el az okosabbak véleményét, akkor minek a kérdés?

Kell a visszacsatolás, hogy jó lesz neked az E36 is?

Tudod mit? Rendben, E36 a király, lehetőleg az 1.6 benzin, azzal te leszel a király

2018. febr. 13. 07:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Az E36 fenntartása kb. ötször annyiba fog kerülni, mint egy Focusé vagy Astráé. Ha ezt bírja a pénztárcád, akkor hajrá.
2018. febr. 13. 08:17
 13/15 anonim ***** válasza:
11-es és 12-es jól leírta. De ha BMW bolond vagy úgysem tudunk meggyőzni...
2018. febr. 13. 16:08
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem vagyok bmw bolond! És azt sem mondtam, hogy az opel astra g rossz autó. Csupán csak annyit,hogy nem igazán jó autó.(az én számomra)

Sajnálom ha ezzel megsértettem néhány opel mániákust.:D

És úgy gondolom,hogy a "pénztálca" dolog az mindenkinek a magánügye! Arrol én nem tehetek ha a tiéd vékony :D

Minden esetre köszönöm a válaszokat.

2018. febr. 13. 17:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Opel mániákus, nincs is Opel-em, szimplán baromságot írsz:)

De kíváncsiságból, szerinted miért nem jó autó az Astra, vagy még inkább miben rosszabb, mint az E36?

2018. febr. 14. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!