Ford focus mk1 kartergázcső lyukas!? Benzin 1.6 Zetec-s
Sziasztok!
Kocsim kanyarodás közben “leáll”. Le esik a fordulat, rángat, ugrál és leállna, ha nem nyomok neki kuplungot vagy erős gázt. Olyankor felvillan a gyújtás indítása utáni lámpák egy része. Olaj, akksi. A környéken meg mindenki engem néz hogy mit bénázok. Olvastam, hogy az alapjárati motor tisztítás vagy a kartergázcső csere lehet a megoldás. Alapjáratit kitisztítottam. Ezt a csővet viszont még nem volt időm megnézni. Mi ennek a szerepe, de inkább az jobban érdekelne hogy mi történik a motortérben ha likas?
Köszönöm! Egy morcos esztergályos focus tulaj
Köszönöm a választ!
Megnéztem a kartergázcsővet amennyire tudtam. Nem látok rajta semmilyen rendelleneséget álló és járó motornál se. Sajnos levenni nem volt még időm mivel minden nap járok vele. Levétel még nem is lenne gond, de a régi vagy az új felrakása lesz majd nekem nagyon időigényes a helyhiány miatt. Remélem tényleg ez lesz a hiba forrása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!