Ha neki mentem a padkának lehet valami baja?
Figyelt kérdés
Neki gurultam a padkának kb. 5km/h sebességgel egy kicsit. A gumin nincs sérülés és vezetés közben sem érzek semmi eltérőt. A kérdésem az lenne hogy ha valami baja van akkor már érezném vagy később fog előjönni valami hiba emiatt?2018. febr. 8. 08:24
1/6 anonim 

válasza:

Ha szálszakadt lesz a gumi, akkor kis sebességnél riszálni fogja azt a felét az autó, nagy sebességnél meg nagyon ráz. Egyre nagyobb dudor lesz a gumin a szálszakadásnál.
Nézd meg azt a kereket, amit megpadkáztál, ilyenkor körbe szokták simogatni, és érződik, ha hupli van benne.
2/6 anonim 

válasza:

Éreznéd.
Annyitól nem lesz baja, kicsi volt a sebesség.
Lehetnek esetek, amikor szándékosan kell áthajtani a padkán, szegélyen, azt is kibírja az autó.
A nagyobb sebességgel áthajtás már veszélyes, de az is számíthat, milyen szögben történik.
3/6 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: Nincs rajta semmi sérülés megnéztem.
2. válaszoló: Most így belegondolva...amilyen kátyúk vannak errefelé az utakon ez a padkázás simogatás volt az autónak.
Köszönöm a válaszokat!
2018. febr. 8. 08:48
5/6 anonim 

válasza:

Szerintem menj vissza, nézd meg, nincs-e rajta kék-zöld folt.
6/6 anonim 

válasza:

Parkolásnál én mindig direkt lassan neki gurulok a padkának, és ott állok meg mert hosszú kombi kocsim van, ne lógjon már ki az útra. A gumi köszöni, jól van. Meg a padka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!