Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a különbséga a benzinnel...

Mi a különbséga a benzinnel hajtott auto vagy gázzal?

Figyelt kérdés
Miben másabb a gáz mint a benzin?

2018. febr. 7. 18:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül a normálisan beállított gázrendszer?
2018. febr. 7. 20:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez sok esetben autó függő. De százezres nagyságrendben mérhető.

A neten vannak fenn ezzel foglalkozó műhelyek, kérj egy ajánlatot tőlük, úgy pontosabb árat kapsz.

2018. febr. 7. 20:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Én évekig jártam egy gázosított corollával. A beépítés minden papírral, ügyintézéssel, kb 240eFt volt. Modern, hengerenkénti befecskendezővel ellátott (szekvenciális) gázszettet építtettem be (AC-Stag4) ami nagyon jól konfigurálható, mindenkinek ajánlom (pótkerék tartállyal). Az hogy mikor térül meg, attól függ, hogy mennyit autózol. Én nem megyek sokat, úgyhogy kb. 2 év volt a megtérülés. Arra kell számítani, hogy kb. 15-20% -al többet fogyaszt gázból, mint benzinből. A teljesítmény vesztéstől nem kell tartani, kb. ugyanúgy megy az autó (szerintem legfeljebb fékpadon lehetne megmérni a különbséget). Minden esetben benzinnel indul, és akkor kapcsol át gázra, amikor a hűtővíz eléri a 30 c fokot (ez konfigurálható). Van vészindítás funkció is -indítózás közben nyomva kell tartani az átkapcsoló gombot- ilyenkor rögtön gázról indul. Ez akkor hasznos, amikor egyáltalán nincs benzin.
2018. febr. 8. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!