Van olyan mai német autó ami nem szopóroller? :D
Éééés lepontoztak 0-ra, mert lemertem írni, hogy a német autó is jó. Szép :)
Crudy: márpedig az én szememben egy 1.6 TDCI Ford Focus az német. Mert azt nem mondhatod rá, hogy amerikai, még ők sértődnének meg.
"az ut mellett lerohado pdtdi"
Egyszer sem rohadtam le 12 év alatt, de annál több BMW, Audi racergyermeket láttam a leállóban stoppolni.;) egy golf4 PD tulaj. :)
A linkelt origós cikk az amerikai kontinens autóról szól nem az EU-s autókról.
A német DEKRA honlapját nézd meg.
Ott márkára, típusra, évjáratra, futásteljesítményre lebontve megtalàlható melyik hányszor és milyen hibát produkált.
"1.6 TDCI Ford Focus az német"
hát előbb német, mint amerikai az biztos... amúgy nekem is ilyen van. na ez pl nem szopóroller...
1.6 tenyleg nem egy amerikai hajo. Na jo befer a nemet listaba egyebkent focus 1.6 dizel es 1.6 benzine is nagyon jok. Azek eppen egy nagyon sikeres motorok, nem igazan ismerem a fordokat, eszembe se jut betegagy.
En lattam bwmket lerohadva ezert aza hulye aki szerint a vw szar.
En lattam vwket lerohadva, az a hulye aki szerint a bmw szar.
Na igy gondolkodik a tipikus sotet magyar paraszt. Akkor kinek van igaza? Vagy ki hazudik? Es akkor jonnek az ervek: aze szar a fossvagen mert a béjemvé az olyan jo h alig szervizelem. Érted?!? Egyertelmu.
Hulladek a bmw nem kene ha hozzamvagnak se, a volsvagen sokka jobb mert a tipusaban negy massalhangzovan. A P a D a T es az I. Igy csak jobb lehet mint a bejemve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!