Hogyan kell ellenőrizni és után tölteni a hidraulika folyadékot?
járó motornál kell nézni ?
A legmagasabb szinten vagy a legalacsonyabb szintre kell állítani ?
Az utántöltésnél csak simán beleöntjük és kész?
Járó motort említesz, az akkor a motor olaj.
Azt "hideg" állapotban kell mérni. Ha minimumot eléri akkor töltesz rá. Annyit, hogy a max jelzésig érjen.
Esetleg valami hidraulikus meghajtású erőgép?
Igazából én arra gondolok , hogy a jármű magasságát lehet állítani a kocsinkon. És ha emelkedőn megyek fel akkor jelezi kezd hogy kevés a folyadék.
Vagyis gondolom az érzékelőre nem jut. Míg egyenesen és partnak lefele nincs gond.
11:49 vagyok
Kevés az olajad. Vizszinte állapot, alap magasság, álló és hideg motor. Ez utóbbit értsd: legyen ideje visszafolyni a karterbe az olajnak. Nívópálca kihúz, letöröl, visszahelyez, kivesz "leolvas". A pálca jelzésének megfelelően utánatölteni. Szerintem töltsd a maximumra mégha jelenleg nincs is a minimumon.
10:06 vagyok
Így már más a helyzet. Az előző hozzászólásom tárgytalan. Bocsi!
A hidraulika alaphelyzetben van, le van engedve a karosszéria alap magasságba. Ekkor a legtöbb az olaj a hidraulika tartályban. Ilyenkor nézd meg a szintet és ha kell tölts utána.
Ha menetközben mutat keveset akkor szerintem nincs probléma mivel a hiraulika folyadék a munkahengerekben van, nem tud visszafolyni mivel a karosszériát folyamatosan egy bizonyos magasságban tartja. Így előfordulhat, hogy emelkedőn minimumot jelez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!