Ha olyan autóm van, amiben gyárilag nincsenek biztonsági övek, akkor milyet szerelhetek be?
Nem tudom, miért akarna valaki mindenáron övet olyan kocsiba, amiben gyárilag nincs, és nem is készült olyan változat.
Ezeket a kocsikat nem használja mindennap az ember. Kiállításra meg nem pályán megy vele 5 utassal...
A műszakin meg átmegy ahogy gyárilag kiadták.
Nekünk van egy 38 éves nagypolskink, nem tettünk bele hátra övet, nincs is gyárilag. És az elsők sem utomaták.
A 29 éves Nivába tettünk Utólag az egyik oldalra hátra, hogy a gyerekülést be lehessen kötni. De a Niva napi használatban van.
El kel menni a megfelelő izébe,és be kell szerezni a hivatalos hogyhívjákot.
Ha ez megtörtént,akkor be lehet szereltetni de csakis az erre szakosodott izében
Köszönöm a válaszokat.
Igen, tudom hogy használható. Viszont évente szoktam egy-két olyan "őrültet" látni, akik 60 éves vagy öregebb autókkal járnak és kíváncsi voltam, hogy ha napi használatban van az autó (erre is van példa) akkor ott hogyan lehetne megoldani. Én biztosan szerelnék bele, ha nekem ilyen autóm lenne.
"legelső Zsigulikra, hátul még nem volt biztonsági öv"
De a kiépitett helye az megvolt, csak be kellett csavarni az övek rögzitőit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!