Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 318D (190e km) vs 325D...

BMW 318D (190e km) vs 325D (250e km),2013?

Figyelt kérdés

Autóvásárlásra készülök. 650.000 forintom van a vételár felett a javításokra. Mindkét autó ugyanolyan évjárat, kb azonos áron.

A 190e km futott 50-50% pálya-város, a 250e futott 90% pálya.

Megnéztem őket, mindkettő szép állapotban van. A kisebb futású szerintem a kisebb motor-azonos kasztni miatt többet kapott a városi használat miatt.

A 325D-vel Stuttgartba járt dolgozni-haza a tulaj havi 2 alkalommal pályán (4000km összesen) plusz amit itthon eljárt vele. Viszont ikerturbós, aminek a költségeitől tartok!

Mindkettő igazoltan, rendszeresen szervizelt. A kisebb még nem kapta meg a vezérlés cserét, a nagyobb igen.

A “vegyél új Suzukit” kommenteket nem kérem!

2018. febr. 4. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Az állapot döntsön! Nézd meg ugyanazokat a dolgokat, kivul belul, melyik tunik kevesbe lestrapaltnak, rohadasokat, javitasokat keress. Meg döntsd el mennyire akarod hogy menjen
2018. febr. 4. 13:06
 2/3 anonim ***** válasza:

En inkabb szivomotor parti vagyok, de a te esetedben inkabb a 325d vennem, bar ez attol is fugg, hogy a 318d-t milyen varosi hasznalatban hasznaltak.

Az hogy 2 turbi van benne az meg nem para, eselytelen, hogy egyszerre szarjon be mind a 2.

2018. febr. 4. 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem 30 ezrenként cseréltek benne olajat, meg vigyáztak rá hidegen a turbó sokáig elmegy. 318D felejtős, tragédia a menetteljesítménye.
2018. febr. 5. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!