Bmw e46-ot 320i-320d? Szeretnék vásárolni 19/f Többi lent
Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt álok,és igazából 2db kiszemelt autó van.Egy bmw e46 320d sedan
És egy bmw e46 320i kombi.Ha jól tudom mind a 2 sorhatos m52-es motorkódú.
Melyik lene a job választás????
A sedan 180.000km-ert futott
A kombi 166.000km-ert. A kombi viszont m-paket felszereltségű.
Azok segítségét kérem,akik jártasak jártasak a bmw-kel. És akik nagyjából tudják hogy mennyi az alkatrész árak.
Tehát
Rugótorony???
Féktárcs???
Kötelezö olaj???
Vezérműszij???
És mennyire rozsdásodik???
Összesen 1,2-1.8millát szánék autóvásárlásra.
2018. febr. 3. 07:07
11/19 anonim válasza:
Amúgy a 8 literes fogyasztás országúton lehet. Vegyesben inkább 9 körül alakul az. 10-12-höz azért már nyomni kell. A 28i is kijön kis kerékkel 10 alatt vidéki, vegyes használatban. Városban jön meg ezeknek az étvágya, vagy ha nekiállsz nyomni neki.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Rengeteget segítettetek
2018. febr. 3. 12:29
13/19 A kérdező kommentje:
És még annyi hogy a sorhatos motorok azok az m52-m54 ha jól tudom?
Melyik bmw-k ben található meg még ez a sorhatos motorok??
2018. febr. 3. 13:56
14/19 anonim válasza:
15/19 A kérdező kommentje:
Köszi😀
2018. febr. 3. 20:36
16/19 anonim válasza:
Szia. Én OTP személyi kölcsönre vettem egy e46 320D- két éve 1,2 millió forintért eddig költségmentes az előző tulaj 4 év alatt 130e Km-t vert bele Bp-Prága útvonalaknak köszönhetően, ezért is vettem meg az autót.és lekopogom minden pöpec rajta de önszorgalomból mindig cserélgetem a tömítéseket rajta mert egy szeretem 2 a tömítések elhalálozása nagyon gyorsan meg tudják ölni az autót.
17/19 anonim válasza:
Egyszerűen azt kène tudni mire kell? Rövis utakra városba? Vagy max 5-10-15 km utakra? Akkor benzines, ha minimum 30-40 km utakra vagy autopálya vagy csak szimplán sokat használnád akkor a diesel 320d.
18/19 anonim válasza:
nem tudom egyesek miért szólták le a kárdezőt... én most vagyok 18 éves és egy e90 320d-t vásároltam mert megszerettem. Semmi komoly baja nincsen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!