Melyik autó a jó választás ha a hely és menetkomfort fontos?
Voltam pár szalonban.
I30 kombi
Astra k kombi
Scenic
Megan kombi
Nem egy árkategória. Tudom. A màrka nem igazán èrdekel,csak az hogy turbómotorral lehet kerni, meg beleszerelt navival is.
Vélemények?
Köszönöm.
Insignia az Opel prémium autója igaz?
Mondjuk nekem is az astra volt a legszinpibb. 2006 óta hajtok astràt(g) soha gondom nem volt vele.
Az biztos, hogy a Passat kombiban óriási hely van. Egy eladó miatt nem zárnám ki.
Szerintem is kérjél ajánlatot több szalonból, aztán azok alapján már könnyebb lesz összehasonlítani őket.
Köszönöm szépen!
Sokat segítettetek!
Astra K. (Te tetted fel a másik kérdést is?)
Én ilyet vettem. Nem egy bálterem, de nem kell benne szoroskodni. Szerintem hosszabb úton sem szűkös, pont jó méretű. A túl nagy autókat sem kedvelem személy szerint.
Golfot néztem én is, de nekem kívül-belül a formája túlságosan konzervativ. A másik ami nem tetszett az az ára. Kb hasonló felszereltségből egy K Astrát megkapok 7 millió kürül, míg ugyan ilyen Golf a 10 misit súrolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!