Suzuki GS 500e ülését hol tudnám olcsón áthuzatolni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretném a Suzuki GS 500e típusú motorom ülését áthuzatolni, mert egy 5-8 cm átmérőjű körben elkezdett pontszerűen kifoszlani a huzat és kilátszik a szivacs. Nem szakadt fel, csak ilyen pár mm-es lyukakon szétfoszlott az anyag. Egy szimpla kárpitos megtudná ezt csinálni vagy kifejezetten motor kárpitost érdemes ezzel felkeresni? Próbált otthon már valaki esetleg ilyet vagy nem érdemes ezzel próbálkozni?2018. febr. 1. 16:18
1/1 anonim válasza:
Meg voltam velük elégedve. Nekem zselét építettek bele. De igyekezz mert szerintem ha most viszed még épp szezonra kész lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!