Milyen autót vennétek 2,5-3 millió forintból?
Figyelt kérdés
Erre ne számítsuk rá az esetleges vásárlás utáni szervizt, valamint a fizetendő járulékokat2018. jan. 31. 13:00
21/37 crudy válasza:
Mercedes w126 coupe 560 sec. Epp van egy 3 millio korul hahun.
22/37 A kérdező kommentje:
V8 :)
2018. jan. 31. 15:56
23/37 anonim válasza:
Mert ha nem új vagy pár éves autót vennél ennyi pénzből akkor hülye vagy meg lúzer. :D
de oké, leírom! vagyis megmutatom!
jöhetnek a lepontozások!!!
24/37 anonim válasza:
"Maradtál az Audiknál?"
Igen, egy újabb A6 Avant lett, a másik sedan volt.
25/37 A kérdező kommentje:
Jó ez a Merci, de nem gondoltam volna, hogy ez a típusát 3 millió körül lehet hazavinni. Persze tudom, ez patika.
Nekem ez a típus közülük jobban tetszik: [link]
2018. jan. 31. 17:08
26/37 anonim válasza:
Előtte Golf IV volt, az kintről behozott, a Scirocco Magyarországon újonnan forgalomba helyezett
27/37 anonim válasza:
"Külföldről behoztátok Magyarországra vagy alapból külföldön éltek?"
Külföldön élünk, nem érné meg behozni, kicsit messze is van :)
28/37 anonim válasza:
3 millióért ez aprópénz!!!!
van 10-12 millióért is ám 123-as :)
nekem a régebbiek nem tetszenek, kivéve a 300SL Gullwing, de az megfizethetetlen kategóra és nagyon ritka.
29/37 anonim válasza:
Valami tűrhető pickup, vagy Pajero, LC.
30/37 anonim válasza:
Toyota Corolla, 2013-4 körüli, vagy 1970-80 körüli, természetesen múzeális minősítéssel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!