Skoda Fabia 1Mk 1.2 HTP, vagy inkább Ford Focus 1Mk benzineset érdemesebb inkább venni?
Figyelt kérdés
2018. jan. 31. 05:27
11/18 anonim válasza:
A legenda szerint a Skodánál a HTP a "Hiába Taposod Paraszt" rövidítése :)
12/18 anonim válasza:
Focust mondom én is, csak nagyon oda kell figyelni hogy találj egy olyat ami nem rohadt még szét nagyon.
13/18 A kérdező kommentje:
De pont az 1Mk Focust adtad el? Miért? Minek neked 2 autó?
2018. jan. 31. 11:08
14/18 anonim válasza:
az 1-es Focust azért adtam el, mert dizeles volt és nem használtam ki, 3 km-re volt a munkahelyem, továbbá akkoriban nem kerestem annyira jól, hogy fenntudjak tartani egy autót és akkor született a gyerekem is, így kellett a pénz. de a mai napig megvan, legalábbis a Magyarország.hu lekérdezése alapján még forgalomban van valakinél :) (MCP-512 a rendszáma, kék kombi). Most azért van 2 autó, mert egyet munkába járáshoz használok (dizel) a másikat pedig a nejem itt a városban, illetve ő is dolgozni jár vele. De van, ha neki nem kell, akkor én megyek vele. Mindkettő jó darab semmi bajuk. Az enyém most megy majd a 180ezres általános szervizre nemsokára.
15/18 anonim válasza:
Sok oka lehet, de majd a tulajdonos megmondja. Azért azt ne feledd, hogy az 1-es Focus már öreg autó, kezd rohadni, elöregszik benne minden szép lassan. Épp 20 éve kezdték gyártani, szóval a legfiatalabb is 14 éves elmúlt már. Ez pont az az életkor, amikor szabadulni kell tőle, nem megvenni.
16/18 A kérdező kommentje:
Biztosan jól keresel akkor.
2018. jan. 31. 11:36
17/18 anonim válasza:
Fogjuk rá, nem panaszkodom. Viszont elég sok kollégám 1-es focussal jár, egyik sem rohad, nagyon jó állapotban vannak. Mondjuk költenek is rá, nem hagyják elromlani.
18/18 anonim válasza:
Mi közöd hozzá, hogy minek neki 2 autó? Mert arra van szüksége, azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!